Charles teppe grå Ø250 cm

Charles teppe

grå Ø250 cm

Moderne, lukseriøst lavfloss teppe av bambusviskose

8 395,–

Ikke medlem 11 995,–

Charles teppe

kr 8 395,-

Kjøp

Detaljer

Diameter Plassbehov Material Farge
250 Ø250 cm Viskose Tencel© Grå

Se flere detaljer

StilModerne minimalistisk, Klassisk moderne
MaterialeViskose Tencel©
LeveresFerdig produkt
VedlikeholdImpregnering ambefales. Flekker fjernes umiddelbart. Ved søl av væske tørk forsiktig med ren klut. Støvsuges ekstra i starten, helst flere ganger i uken. Unngå direkte sollys på teppet.
EgenskaperSlitesterkt naturprodukt. Nyansene forandres i ulikt lys. Leveres i flere farger og størrelser.
DetaljerHåndlaget lavfloss bambusteppe
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerGX22852
 
Charles

5 495,-

Charles - moderne luksusteppe


Charles viskoseteppe gir en lukuriøs følelse med en flott glans og deilig mykhet. Teppene er håndvevd av bambusviskose som er et naturmateriale, og er derfor mer følsomt enn andre maskinproduserte kvaliteter.

Viskose er det eldste menneskeskapte fibret og er svært anvendelig. Bambus-fibrene har lang levetid og produksjonen er bærekraftig. Viskose fremstilles av cellulose, blant annet fra bambus. Gjennom en kjemisk prosess bearbeides bambusfibrene til tynne, tynne hår, og man får et vakkert tepper som minner om silke.

Teppet blir finere og finere etterhvert som det blir brukt. Under skjæreprosessen av teppet, skyves små fiber ned i luven. Disse fibrene kommer til overflaten når teppet blir tatt i bruk, det vil derfor loe noe i starten. Loingen avtar over tid, normalt innen et par måneder, avhengig av bruk. Støvsug gjerne teppet litt ekstra i starten, helst to ganger i uken eller mer.

Charles leveres i flere farger og størrelser. NB! Enkelte kombinasjoner er spesial-/bestillingsvare og kan ha lang leveringstid.


Vedlikehold

For generelt renhold anbefales det å støvsuge teppet regelmessig, minst en gang i uken. Bruk det flate munnstykket uten børster og støvsug med hårene. Robotstøvsugere med børste skal ikke brukes. Teppet kan med fordel renses ca. hvert annet år. Flekker er viktig å behandle umiddelbart. Bruk en ren fargeløs klut eller tørkepapir til å absorbere væsken. Ikke gni. Gjenta flere ganger til det meste av væsken er ab-sorbert. Ta så en hvit klut eller håndkle, og om nødvendig en dråpe Milo (eller annet mildt fargeløst vaskemiddel), med lunkent vann, og dytt forsiktig på flekken. Avslutt prosessen med rent vann, og absorber til slutt den resterende væsken med et tørke-papir. For særs vanskelige flekker anbefaler vi å ta kontakt med en profesjonell tepperenser.

Unngå direkte sollys på teppet, fargen kan falme ved eksponering av mye sol. Tepper som ligger i områder med mye sol bør snus med jevne mellomrom.
Dersom teppet får trykkmerker eller fibrene har hardnet, kan teppet børstes forsik-tig med en korthåret børste i tørr tilstand. Teppet kan også sprayes forsiktig med litt utvannet tøymykner, dette vil hjelpe til å myke opp og reise fibrene. Vi anbefaler at teppet impregneres med en silikonfri tekstilimpregnering før bruk.

Tencel®

Tencel® er et miljøvennlig tekstilmateriale som utvinnes av FSC-sertifisert cellulose fra bærekraftig skogsdrift.


Produktkataloger

Kundeklubb