Årets hagemøbler for vakre uterom

Våren nærmer seg, og det er for mange snart på tide å gjøre hagen klar til utesesongen. I årets hagesortiment finner du noe for enhver uteplass, enten det er på terrassen, i hagen eller på en veranda.

Utendørs spisebord fra Fagmøbler med spisestoler

Årets hagemøbler

Årets hagemøbler er en blanding av moderne og klassisk design, med fokus på komfort og funksjonalitet. I år er det lyse farger, moderne flett og treverk som er trendene når det gjelder uteplassen. Her er noen av årets nyheter:

Årets nyheter

Hagemøbler med Rivera hjørnegruppe u/bord beige og parasoll

Skap din helt egen uteplass

Uansett om du har liten eller stor plass i hagen, verandaen eller på terrassen, så finner du en sofagruppe som passer hos deg! Med årets hagemøbler vil du skape en hyggelig uteplass hvor du kan nyte lange sommerkvelder i ro og fred, eller sammen med familie og venner. Se flere sofagrupper og hagesofaer her.

Amadore hagemøbler

Nyt sommerdagene i solen

Solsenger og parasoller lar deg skape et komfortabelt og avslappende utendørsområde. Sammen kan sdisseskape et komfortabelt og funksjonelt utendørsområde hvor du kan slappe av og nyte solen i hyggelige omgivelser.

Solseng

Spisegrupper

For deg som ønsker å ha muligheten til å invitere både venner og familie på middag i solen, har vi flere utendørs spisebord med muligheter for uttrekk med tilleggsplater. Med nyheten Dakota får du et trendy spisebord med mulighet for ekstra sitteplasser ved behov. Vi har også runde spisebord med mulighet for uttrekk.

Dakota utendørs spisebord med uttrekk

Vakker interiør til uteplassen

Skap en lun stemning med lekre interiørdetaljer tilpasset din stil i utendørs. Vi har en rekke hagetilbehør, som terrassevarmere, puter, tepper parasoller, blomsterpotter og putekasser.

Se alt vårt hagetilbehør her.

Sommer interiør til hagen

Skap ditt eget uterom med pergola

Pergola er populær for de som ønsker seg en lun plass i hagen, samtidig som det er en enkel måte å få seg en utestue. Plasserer man pergolaen i nærheten av et utekjøkken og grillen, får man samtidig et perfekt sted ute i hagen eller uteplassen hvor familiemiddagen både kan forberedes og nytes - langt ut i de sene kveldstimer.

Pergola

Pergola med LED-lys