Bygg din modulsofa i 3D!

Modulsofa er det sikreste valget! 

Design den sofaen som passer deg, ditt behov og ditt hjem! Modulbyggeren gjør det enklere for deg å skape din nye drømmesofa. Ulike hjem har ulike plassbehov og begrensninger. Velg et ferdig oppsett eller bygg din egen drømmesofa. Det er lettere enn det kan se ut, og vi hjelper deg mer enn gjerne!

 

 

Kun du som setter begrensing! 

Med moduler kan du få sofaen din akkurat slik du ønsker - enkelt og genialt! Du kan sette sammen så mange seter du du vil ha, velge den vikelen som passer hjemme hos deg, samt velge blant flere ulike armlener (vanger) og ben.

De fleste modulsofaene våre byr også på seter og sjeselonger med motor, og i tillegg har de fleste paller og nakkestøtter som passer til.

Sist, men ikke minst, kan du boltre deg i et stort utvalg farger - både i tekstil og hud. Modulbyggeren lar deg gjøre alt dette i 3D.

 

Hvilken modulsofa liker du?

Vi vil at alle skal kunne finne en modulsofa som passer egen smak og lommebok. Derfor fører vi hele seks modulsofaserier. Velg din favoritt blant Sone, Choice, Din Stordal og Move.


Sone modulsofa - passer både din smak og lommeboken


SONE

SONE er tre ulike sofaer i ett system - SONE lav, SONE høy og SONE dyp, med hver sine særpreg. Dette er et av våre bestselgende modulsystemer. Det skyldes nok at den er moderne i uttrykket, gir deg mange valgmuligheter og bra med tilbehørsprodukter

 

Choice & Choice Air

Choice som navnet tilsier gir deg muligheter, i tillegg til de vanlige valgene kan du velge mellom den mer tradisjonelle Choice og Chice Air, sistnevnte gir mer luft mellom sofa og gulv slik at du får et luftigere uttrykk. 
Denne modulsofaserien gir deg også valget om standard eller soft - som gir en mykere ryggpute. Du kan velge mellom en imponerende mengde tekstiler i forskjellige prisklasser. Choice har formstøpte seteputer med 10 år garanti!

 

Din Stordal

Norske Stordal har designet et modulsystem som lar deg sette særpreg på ditt hjem. De lar deg velge mellom tre stilarter, klassisk, moderne og retro. Komforten er utmerket og systemet gir deg mange morsomme tilvalg som for eksempel knapper i egen farge med mer. Din Stordal har formstøpte seteputer med 15 år garanti


Move

Med Move får du mye for pengene! Systemet har mange valgmuligheter, blant annet rund åpen ende, sjeselong og reclinersete. Du kan også velge hvilken fasthestgrad du ønsker i ryggputene. Gå for et av våre ferdige Move oppsett, eller form sofaen akkurat slik du ønsker.

 

 

Slik bygger du

  • Klikk deg videre inn til byggeren - dette kan du gjøre på desktop (PC eller Mac) eller i vår iPad app.
  • Velg serien du ønsker å bygge og start å sette sammen de modulene du ønsker.
  • Legg til det du ønsker av tilbehør, ben, nakkestøtte, pynteputer m.m.
  • Velg tekstil/hud etter hva du liker - husk du kan se tekstilene i butikken.
  • Bestill på nett eller send tegningen til din butikk. Du kan også ta med deg din tegning til Fagmøbler.
  • Husk å lagre tegningen din! Dette gjør du ved å opprette en bruker/logge inn og velge lagre.

Besøk vår modulbar - i din lokale Fagmøbler!

  • Syns du det er litt overveldende å bygge selv, hjelper vi deg gjerne med å bygge din modulsofa i en av våre butikker. I tillegg får du sett tekstilene. Husk å ta mål av hvor stor sofa du ønsker før du reiser.
  • I de fleste butikker finner du også en Modulbar hvor du alene, eller sammen med en av våre ansatte, kan bygge den sofaen du ønsker deg. Det er både praktisk og trygt å kunne prøvesitte, samt å se og kjenne på tekstilene.
  • Det er ikke bare sofaer som kan skreddersys, du kan også bygge oppbevaringssystemene Lord og Astro/Astro60. Disse kan du selvsagt bygge hjemme eller i butikken.

Kundeklubb