Conform - Bli i din komfortsone

Bli i din komfortsone

I en stresset verden med alle tenkelige krav til ytelse, tenker Conform annerledes. Alle bør få holde seg i komfortsonen din så lenge en vil. Slapp av, samle tankene dine, nyt øyeblikket, eller bare gjør ingenting.

Conform

Med skandinavisk håndverk, unike funksjoner og gjennomtenkt design, skaper Conform lenestoler for å gi deg optimal komfort. Conform startet i 1978 og har siden den gang fokusert på moderne lenestoler som varer lenge. Og siden de ofte består av slitesterke materialer, får de enda lengre levetid. Tanken er at hver Conform lenestol skal være svensk håndverk du alltid kan støtte deg på.

Conform lenestol

Conform følger setekurven i alle posisjoner

Design, ergonomi, komfort og finish fungerer sammen når Conform skaper en lenestol. Buede flater og linjer gjør at stolene ser fine og innbydende ut med en gang. Teknologien gjør i tillegg at lenestolen møter kroppen din i hver sittestilling. Å forstå hvordan ryggraden endres og kroppens tyngdepunkt skifter, er sentralt i produktutviklingen. Conform kaller det setekurven – og har fulgt den siden starten.

Conform recliner

Hva er Syncro backup?

Syncro Backup er en innebygd teknologi som er unik for Conform. Lenestolen har en justerbar rygg som du endrer vinkelen på med et enkelt håndgrep. Øvre og nedre del av lenestolens rygg samarbeider med hodestøtten, slik at du får en ergonomisk sittestilling, uansett hvor høy du er.

Conform lenestol

Conform tar alltid mot deg

Conform begynte å produsere lenestoler i 1978 – og fortsetter å gjøre det i dag. Gjennom årene har spesialiseringen innen lenestoler gjort Conform-møblene unike. Hos Conform fortsetter materialer, design, produksjon og bærekraftstenkning å utvikle seg.

Conform gir deg flervalg

For å gjøre din Conform lenestol helt personlig kan du velge mellom mer enn 500 stoffer, saueskinn og skinn. I tillegg har du på mange modeller mulighet til å velge mellom ulike treslag, farger og føtter samt ulike sete- og rygghøyder.

Conform lenestol easy i flere farger og valg

Det at du får bestemme selv er selvsagt viktig når det kommer til avslapning. Derfor har de fleste Conform-lenestoler nok av valg. Du kan f.eks. velg stoff, skinn eller saueskinn, hvilken type fot du ønsker og hvordan armlenene skal se ut. På enkelte modeller kan du også velge ekstra høy rygg og høy fot. Når du har bestemt deg nøyaktig hvordan din Conform lenestol skal se ut, kan den bli til et av rommets flotteste møbler!

Conform hos Fagmøbler

Lenestolene finnes i dag i stuer over hele Norden og Europa. Conform lenestoler har gjennom årene gitt hundretusenvis av rygger en velfortjent hvile. For Conform handler det alltid om å bevise at ergonomi ikke er et utslitt konsept – det handler om å ta vare på og møte kroppen i alle situasjoner. Du får flere Conform stoler hos Fagmøbler. Vi har både Conform Relieve, Master, Easy og MyPlace.

Besøk din nærmeste Fagmøbler butikk og design din Conform stol!

Kategorier