Den moderne vinterhytta på Hovden

Velkommen til den moderne vinterhytta på Hovden. Den ligger uforstyrret og tilbaketrukket, og er omkranset av frodige furutrær og dypt innhyllet i stillhet. Naturen har fått en invitasjon til å bli med inn, og resultatet er en atmosfære av harmoni og ro.

Hytte på Hovden innredet av Fagmøbler

Lyst treverk dominerer interiøret og skaper en følelse av luftighet og varme. Møbler og tekstiler smelter sammen med naturens egne farger, der en grønn sofa etterligner furunåler og et teppe bærer et vinterhvitt preg som snø. Det er som å være ute, selv når du er inne – en opplevelse av naturlig forlengelse.

test
test

Kontraster spiller en nøkkelrolle i dette vinterlige paradiset. Sorte møbler bryter stramt med de lyse veggene av tre, og innslag av runde former myker opp de ellers rene linjene. Resultatet er en stilren og elegant atmosfære som inviterer til både avslapning og beundring.

test
test

I det moderne kjøkkenet blir måltider til minner, og det fungerer som et naturlig samlingspunkt gjennom hele dagen. Lange frokoster og sene middager får sitt eget øyeblikk rundt spisebordet, mens peisen spraker.

test

På soverommet smelter duse farger og mørke kontraster sammen. Dette skaper en rolig sovested hvor veien til en god natts søvn er kort. Smarte løsninger og gjennomtenkte detaljer gjør dette til et sted hvor komfort og design går hånd i hånd.

test

Velkommen til din moderne vinterhytte på Hovden, et sted hvor naturen og elegansen møtes. Et sted for lange vinterdager, koselige kvelder, og hyggelige opplevelser med familie og venner.

Møblene som vist i artikkelen

Vi i Fagmøbler hjelper deg gjerne med å innrede din hytte. Ta kontakt med butikken, så hjelper vi deg.