Tømmerhytta på Hovden

Velkommen til en verden av ekte hyttekos og familietid i vår lunefulle oase på Hovden. Her, hvor vinterkulden biter, kan du pakke deg inn i et godt ullpledd og skape uforglemmelige minner. La deg fortrylle av kontrastene i hytten, fra det røffe betonggulvet til de myke tekstilene. Nyt lange samtaler, brettspill og matlaging som fyller rommene med latter og glede. Synk ned i våre myke, behagelige stoler og la stresset forsvinne. Dette er stedet hvor du kan senke skuldrene, slå av mobilen og virkelig leve i øyeblikket. latterlig god tid!

Her i denne hytta opplever du ekte hyttekos og familietid. Når vinterkulden biter, er det ingenting som et godt ullpledd rundt beina. Denne hytten er skapt for å være et sted man lengter etter å reise til.

test

Flotte kontraster – det røffe betonggulvet møter myke tekstiler, og rolige farger sammen med levende lys skaper en deilig, lun atmosfære.

test

Lange samtaler rundt bordet, timer med brettspill og deilig matlaging fyller rommene med latter og glede.

test
test

Myke, behagelige og komfortable stoler lar deg bli sittende i timevis. Synk ned i putene, la stresset forsvinne, og nyt hyggelige stunder med kaffekoppen. Hvert møbel er valgt med omhu for å gi deg den følelsen av komfort koselig hyttestil.

test
test

Dette er stedet hvor du kan senke skuldrene, slå av mobilen og virkelig leve i øyeblikket. Ta deg tid til å synke ned i myke møbler og la tiden stå stille.

Bilde