Design din egen drømmesofa

På jakt etter den perfekte sofaen? Hos Fagmøbler kan du designe din helt egen sofa, skreddersydd til dine behov. Prøv møbelbyggeren her.

Sofa i stue

Med Modulbyggeren til Fagmøbler kan du enkelt sette sammen din helt egen drømmesofa. Konseptet er så enkelt som det er genialt: Velg størrelsen, vinkelen, fargen og modellen som passer deg og din stue best. Du kan også plukke dine favoritter blant ulike tekstiler, armlener og ben.

Første steg er å velge blant våre populære sofamodulserier:

SONE
SONE er en av våre bestselgende moduler, og består av tre ulike sofaer i ett system: SONE lav, SONE høy og SONE dyp. Variantene har ulike særpreg, men alle har et moderne uttrykk. SONE gir deg et bredt utvalg av tilleggsprodukter, som sjeselong med elektrisk justering.

Bilde

Choice, Choice Air & Choice Dyp
Choice gir deg mange valgmuligheter, både i uttrykk og komfort. De organiske formene gjør den til et spennende valg. Du kan blant annet velge mellom standard eller soft ryggpute, og boltre deg i et imponerende utvalg farger og tekstiler i forskjellige prisklasser. Choice leveres med formstøpte seteputer og 10 års garanti.

Bilde

Din Stordal
Med norske Din Stordal kan du velge mellom tre stilarter: Klassisk, moderne og retro. Komforten er utmerket og systemet gir deg mange morsomme tilvalg, som knapper i egne farger. Her er det bare å la kreativiteten blomstre! Stordal leveres med formstøpte seteputer og 15 års garanti.

Bilde

Slik designer du din egen sofa

  • Klikk deg videre inn til Modulbyggeren. Bruk datamaskin, nettbrett eller mobil
  • Velg sofaserien du ønsker å bygge og start å sette sammen modulene du ønsker.
  • Legg til det du ønsker av tilbehør, ben, nakkestøtte osv.
  • Velg tekstil/materiale. Husk at du kan besøke butikkene våre for å ta en nærmere titt på alle valgmulighetene.
  • Bestill på nett eller send tegningen til oss i butikken. Du kan også ta med deg tegningen til din nærmeste Fagmøbler.
  • Husk å lagre tegningen din! Dette gjør du ved å opprette en bruker/logge inn og velge lagre.

Modulbyggeren har også en egen romplanlegger som lar deg bygge rom med vegger, vinduer og andre designelementer. Legg til dine favorittmøbler og blir din egen interiørkonsulent.


Trenger du hjelp til å designe din egen sofa? Vi i Fagmøbler hjelper deg gjerne. Husk å ta mål av hvor stor sofa du har plass til før du drar til butikken.

Kategorier