Design dine møbler

Hos Fagmøbler er det ingen grenser for din kreative fantasi! Med våre gode tjenester kan du nå designe din egen drømmesofa, det perfekte teppet og en skreddersydd skapløsningen slik at du får det tilpasset til ditt hjem. Velg mellom et utall av farger, tekstiler og materialer for å skape en helt unik og personlig stil.

Gjør hjemmet ditt til et sted som er like unikt som deg selv, med Fagmøblers designverktøy!

Bygg din egen drømmesofa

Bygg din drømmesofa her!

Slipp kreativiteten løs og design din egen drømmesofa med vårt fantastiske modulbygger! Velg mellom en rekke forskjellige vanger, ben og puter for å skape akkurat den stilen du ønsker. Modulene kan du kombinere slik at sofaen passer perfekt til ditt hjem, uansett størrelse eller form. Og ikke minst - velg blant et hav av farger for å få akkurat den riktige tonen. Med vår skreddersydde sofa-designer kan du endelig få akkurat den sofaen du alltid har ønsket deg!

Besøk din nærmeste Fagmøbler butikk, og la oss hjelpe deg med å designe din drømmesofa!

Kvinne som designer sin egen modulsofa i Fagmøbler designverktøy.

Design ditt eget teppe

Tilpass ditt teppe her!

Har du noen gang drømt om å få et teppe som passer helt perfekt til sofaens farge, tekstur og størrelse? Et teppe som er skreddersydd til ditt rom og dine møbler? Nå kan du designe ditt eget teppe hos Fagmøbler, laget helt etter dine ønsker og behov. Enten du allerede har møblene fra før, eller om du ønsker å tegne det inn sammen med våre møbler i vårt populære tegneprogram. På den måten kan du sørge for at teppet passer inn i rommet og med møblene, både størrelse og designmessig når du bestiller det. Vårt konfeksjonskonsept består i stort utvalg med ulike kvaliteter og farger. Velg mellom ull, sisal, viskose og syntetiske materialer, og bestem selv hvor stort teppet skal være.

Disse størrelsene anbefaler vi på tepper

Teppe med sofa
Rundt teppe
Teppe og seng
Teppe under spisebord
Rundt teppe med spisebord
Firkantet teppe

Besøk en av våre butikker for å se utvalget og få hjelp til å designe ditt teppe!

Kvinne som designer sitt eget teppe i Fagmøbler designverktøy

Innred hjemmet ved hjelp av skap og reolbyggeren

Bygg ditt eget skap eller reol her

Ønsker du et skap, skjenk eller reol som virkelig skiller seg ut? Da har vi den perfekte løsningen for deg! Hos oss kan du designe ditt eget møbel og velge alt fra moduler til farger, ben og håndtak. Skap et møbel som passer perfekt inn i ditt hjem og som du vil elske i årene som kommer.

Kvinne som designer sin egen skjenk i skap og reolbyggeren til Fagmøbler.

Velg mellom ulike størrelser og oppsett, og la kreativiteten din blomstre når du velger farger og materialer. Legg til en personlig touch med spennende håndtak og velg ben som passer til ditt interiør. Med vår skreddersydde møbel-designer kan du endelig få det møbelet du alltid har drømt om!

Dette kan du designe selv

Sone modulsofa i hvit stoff med sofabord og teppe

Sone modulsofa

Sone modulsofa er en av flere sofagrupper du kan velge mellom når du skal designe din egen sofa. Sofaen kommer i flere ulike varianter - velg mellom høy, dyp og lav. La kreativiteten og håndverkertalentet ditt blomstre når du bygger din helt egne unike sofa.

Bygg din egen Sone sofa her.

Choice modulsofa i en stue

Choice modulsofa

Choice modulsofa er ypperlig dersom du ønsker mange valg. Velg mellom Choice air, Choice comfort, choice deep og choice. La deg inspirere av vårt brede utvalg av spennende materialer og teksturer, og skap en sofa som er like unik som deg selv.

Bygg din egen choice modulsofa her.

Hjellegjerde sofa fra Fagmøbler

Hjellegjerde modulsofa

Hjellegjerde er en klassisk sofa med stor fleksibilitet og mange valg på moduler, puter, armlen og ben. Et modulsystem med mange uttrykk.

Thanos modulsofa i en stue med teppe, lampe, sofabord og skap.

Thanos modulsofa

Thanos er en moderne modulsofa med heltrekte sider slik at modulene kan settes sammen eller stå hver for seg. Ny sammensetning av skum gir unik sittekomfort. Innovativ måte å konstruere seteputene, bestående av flere lag kvalitetsskum og fibervatt. Utforsk forskjellige tekstiler og farger, og la sofaen bli akkurat slik du vil ha den.

Design din egen Thanos sofa her.

Din Stordal modulsofa i lyst stoff, i en stue i hjemmet.

Din Stordal

Din Stordal er en nydelig kolleksjon som gir deg mulighet til å sette sammen ditt personlige møbel, og som kan tilpasses din livsstil med fokus på dine behov og din smak. La kreativiteten din løpe fritt når du velger form, størrelse og farger på putene, og skap et kunstverk av en sofa som vil bli den mest omtalte delen av ditt interiør.

Design din egen Stordal sofa her.

Savoy modulsofa fra Fagmøbler i en stue

Savoy

Savoy er en klassisk norskprodusert serie med flere valgmuligheter. Her kan du designe både sofa, lenestol og hvilestol, slik du selv ønsker. Velg de detaljene du ønsker og skap ditt eget uttrykk!

Design din egen sofa her

Square skjenk

Square skap og reol

Square skap og reolbygger byr på en lang rekke muligheter når det gjelder å designe dine egne møbler. Om du ønsker en vegghengt hylle, hylleseksjon, et skap, en skjenk eller reol, hos Fagmøbler kan du bygge det selv!

Bygg ditt oppbevaringsmøbel etter ønske her.

Ansatte hos Fagmøbler

Design dine møbler hos Fagmøbler

Dra innom din nærmeste Fagmøbler butikk, så hjelper vi deg å finne eller designe dine møbler!

Kategorier