Finn din hyttestil

Mørkt og lunt, eller lyst og luftig? Her er to stiler som passer til helårshytta.

Hytta er et fristed hvor du kan senke pulsen og lade batteriene. Og selv om du ikke er hjemme, skal det likevel føles som nettopp det. Enten du skal innrede hytta for aller første gang, eller bare er på jakt etter å fornye interiøret, er det mange valg å ta. Her er to av våre hyttestil-favoritter, som forhåpentligvis gjør jobben litt enklere for deg.

Den rustikke hytta

Helårshytta tåler ulike interiørstiler, men den lune, rustikke stilen – med naturmaterialer som skinn, lin, bomull og hamp – skaper magisk atmosfære. Varme tekstiler, dype farger og tradisjonelle mønstre som ruter, passer også godt på mange hytter.

Naturen kan være utgangspunktet for den rustikke stilen. Både, kvister, grener og stener kan få plass innendørs. Gå på oppdagelsesferd og samle med deg pene gjenstander du finner utendørs. Blander du elementer av treverk, jern, og keramikk med de rette tekstilene, er den lune, avslappede hyttestilen på plass.

MØRKT: Fjellhytta tåler gjerne en litt mørkere palett enn hjemmet ditt.

SKINN: Inn med skinn – og andre naturmaterialer. Det gir liv til interiøret!

KLASSISK: Gå for naturelementer i interiøret. Det skaper en koselig og lun atmosfære.

INNBYDENDE: Puter i varme farger og kule mønstre, skaper en lun og deilig atmosfære.

Den moderne hytta

Hvilepuls og hjemmefølelse er gjerne det du ønsker å oppnå på hytta. Men det betyr ikke at du behøver å innrede som du har gjort hjemme. Hytta representerer noe annet. Tør gjerne å gå litt vekk fra stilen du har på hjemmebane, samtidig som du går for en moderne interiørstil. Lek deg med farger og interiørelementer som du gjerne ikke har så mye av hjemme.

Organiske former, som runde speil, bord eller tepper er med på å sette den rette stemningen. Velger du i tillegg å dekorere med myke pledd og puter, er du garantert en hytte som inviterer til avslapning og hygge.

TRIVSEL: Miks ulike stiler og farger og skap et særpreg i interiøret. Her er den morderne modulsofaen SONE høy i en nydelig grønnfarge. Sofaen kan bygges akkurat slik du ønsker.

TIDLØST: En spisegruppe i lyst treverk går aldri av moten. Kanskje denne blir stående på hytta i mange generasjoner?

LUNT, ORGANISK OG MODERNE: Tidsriktige former, dype farger og naturlige former og materialer, skaper en lun stemning i en moderne hytte.

SKAP LIV: Trefjøler og grønne planter, setter stemningen på kjøkkenbenken.