Fleksibelt hagebord for alle anledninger

Forvandle uteplassen din med et praktisk og funksjonelt hagebord, ideelt for både kaffestunder og middager. Dette er praktisk på uteplasser med begrenset plass, eller for de som bare ønsker et brukervennlig bord utendørs.

Justerbart bord fra Fagmøbler

Her er to anbefalte alternativer:

Judson justerbart uttrekksbord:

Dette hagebordet er et av våre mest fleksible hagebord som kan justeres både i lengden og høyden, og kan dermed brukes både som utendørs spisebord og sofabord. Uttrekksfunksjonen gir plass til to ekstra personer ved behov. Bordet måler opprinnelig 143 cm x 85 cm og har en høydejustering fra 51 cm til 75 cm, noe som gjør det til en allsidig og funksjonell løsning for uteplassen din.

Isabella Judson fra Fagmøbler

Isabella justerbart hagebord:

Dette flerbruksbordet har trinnløs regulering, slik at det kan brukes både som spisebord og sofabord. Høyden justeres enkelt med et håndtak under bordplaten, og hjul på den ene siden gjør det enkelt å flytte bordet. Laget i aluminium, er det perfekt som hagemøbel til utendørs bruk. Isabella-bordet er tilgjengelig i både kalkfarget og svart, noe som gir deg fleksibilitet i stilvalg.

Isabella justerbart bord fra Fagmøbler

Begge bordene er perfekte hagemøbler for flerbruk både på terrassen og i hagen, og gir deg muligheten til å maksimere plassen og funksjonaliteten på uteområdet ditt.