Hage 2021

Hjemmet og hytta er viktigere for oss i dag enn noen gang. Når våren nærmer seg, kan vi nesten ikke vente med å flytte hagemøblementet ut for å nyte hage eller uteplassen. Skal du forny uteområdet, kan det allerede nå være lurt å være tidlig ute med bestillingen

Med sin moderne og enkle stil er vedlikeholdsfrie møbler i svart aluminium en favoritt hos mange.

Pergola er populær for de som ønsker seg en lun plass i hagen, samtidig som det er en enkel måte å få seg en utestue. Plasserer man pergolaen i nærheten av et utekjøkken og grillen, får man samtidig et perfekt sted ute i hagen eller uteplassen hvor familiemiddagen både kan forberedes og nytes - langt ut i de sene kveldstimer. 

Bærekraft er viktig i trendbilde og bambus er et materiale som passer like godt ute, som inne. 

Lag ulike soner med tidløse og vedlikeholdsfri rottingmøbler.

Bruk av utetepper gir deg lunhet, samtidig som det er med på å inndele uteplassen i soner. En fin størrelse på utetepper er 200 x 290, da dette passer de fleste sofa- og spisegrupper.  Har man husdyr eller et område med mye sollys kan et uteteppe være like praktisk ute som inne. Et uteteppe passer også godt i våre pergolaer. 

Hagemøbler med puter som kan stå ute i regn er ikke kun praktisk, men også kommet for fullt denne sesongen. Med sitt vanndrenerede skum (ODF) og et trekk i Subrella tekstil kan putene igjen brukes en time etter at regnbygen er over.

Bla i hagemagasinet eller besøk nettsiden for sesongens hagemøbler.

Kundeklubb