Hage 2022

Hjemmet og hytta er viktigere for oss i dag enn noen gang. Når våren nærmer seg, kan vi nesten ikke vente med å flytte hagemøblene ut for å nyte hage eller uteplassen. Skal du forny uteområdet, kan det allerede nå være lurt å være tidlig ute med bestillingen

Jeremy serien har fluffy puter i ekte Sunbrella tekstil og hurtigtørkende puteinnlegg - kan stå ute i sol og regn! Og er dermed perfekt for den norske sommeren!

Med sin moderne og enkle stil er vedlikeholdsvennlige møbler i sort aluminium en favoritt hos mange.

Pergola er populær for de som ønsker seg en lun plass i hagen, samtidig som det er en enkel måte å få seg en utestue. Plasserer man pergolaen i nærheten av et utekjøkken og grillen, får man samtidig et perfekt sted ute i hagen eller uteplassen hvor familiemiddagen både kan forberedes og nytes - langt ut i de sene kveldstimer. Les mer om Pergola her 

Vanndrenerende, hurtigtørkende skuminnlegg (QDF) trukket med Sunbrella® tekstil. QDF har den egenskapen at vannet vil renne gjennom, slik at sofaen kan brukes en time etter f.eks. en vask eller en regnbyge.

Lag ulike soner med tidløse og vedlikeholdsvennlige rottingmøbler.

Bruk av utetepper gir deg lunhet, samtidig som det er med på å inndele uteplassen i soner. En fin størrelse på utetepper er 200 x 290, da dette passer de fleste sofa- og spisegrupper.  Har man husdyr eller et område med mye sollys kan et uteteppe være like praktisk ute som inne. Et uteteppe passer også godt i våre pergolaer. 

Bla i hagemagasinet eller besøk nettsiden for sesongens hagemøbler.

Kundeklubb