Michelin - Sofaen som forener eleganse og komfort

Michelin er den ultimate sofaen som vil transformere ditt rom. Med sin raffinerte estetikk, velbalanserte form og brede armlener er Michelin en sofistikert byggbar sofa som virkelig trender i dag. Denne allsidige sofaen er like imponerende fra baksiden som fra forsiden, og gir deg friheten til å plassere den hvor som helst i rommet. Enda viktigere, Michelin kombinerer sitt strålende utseende med god komfort, og derfor er den også et godt valg for hyggelige TV-kvelder og avslappende stunder.

test

Konstruert for komfort

Sofaens konstruksjon er like imponerende som dens utseende. Den har en solid ramme av tre som er utstyrt med nozag-fjæring for å sikre en jevn og komfortabel sitteopplevelse. Setet er generøst polstret med kaldskum og silikon, mens ryggstøtten er laget av polyuretanskum. Denne kombinasjonen av materialer gir Michelin en ekstraordinær komfort som du virkelig kan synke ned i. Du kan også velge mellom flere ulike tekstiler og farger.

Michelin sofa fra Fagmøbler

Skap din unike Michelin

Nå har Michelin tatt komfort og tilpasning til et helt nytt nivå ved å introdusere seg som en modulsofa. Dette betyr at du nå har muligheten til å designe din helt egen Michelin-sofa basert på ditt eget hjem og dine individuelle preferanser. Vil du ha Michelin som en imponerende hjørnesofa som tar opp hele stuen din? Eller foretrekker du en mer kompakt løsning med bare 1,5 seter sammen med en pall for å skape et koselig hjørne? Kanskje du drømmer om en luksuriøs U-sofa for å imøtekomme din store familie og gjester? Hos oss kan du nå få Michelin akkurat slik du vil ha den. Utforsk våre moduler og tilbehør, og la din kreativitet flyte fritt for å skape den ultimate sofaen som passer perfekt til ditt hjem. Prøv vår modulbygger her.

Bygg din egen Michelin sofa hos Fagmøbler

Vedlikehold og pleie

Michelin er kledd i et stoff som består av 100 % polyester med en delikat teddyfinish. Dette stoffet har en imponerende holdbarhet og er skapt for å vare. Med en Martindale-slitasjetest på hele 40 000, en pillingvurdering på 4-5 og en fargefasthet på 5, kan du være trygg på at Michelin vil beholde sitt strålende utseende i lang tid fremover. Og Michelin er også Oeko-tex-sertifisert, noe som betyr at den er fri for skadelige stoffer og miljøvennlig. Selv om Michelin er en fantastisk sofa, krever den litt ekstra omsorg fra eieren for å sikre at den forblir i topp stand.

Michelin pall fra Fagmøbler

Her er noen råd til vedlikehold av Michelin sofaen:

  • Etter langvarig bruk kan setet oppleves som litt flattrykt. Dette kan enkelt løses ved å massere putene for å gjenopprette fiberfyllingen til sin opprinnelige form. Vi anbefaler at du gjør dette regelmessig for å forlenge levetiden til sofaen og for å opprettholde den optimale komforten.
  • Generelle vedlikeholdstips inkluderer regelmessig støvsuging med en myk dyse og lav sugestyrke, omtrent en gang i uken. Dette vil bidra til å holde stoffet rent og i god stand.
  • Teddy-stoffet, selv om slitesterkt, er litt mer følsomt enn Bouclé-varianten. Det trenger ikke impregnering, men hvis du likevel velger å impregnere det, bør du følge produsentens anbefalinger nøye. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere hvordan stoffet vil reagere på den valgte impregneringen.
  • Dersom du skulle være så uheldig å få en flekk på sofaen, anbefaler vi å bruke varmt vann og en mild oppvaskmiddelløsning for å rengjøre den.

Vennligst merk at dimensjonene til Michelin kan variere noe fra sofa til sofa, ettersom hver enkelt er håndlaget med stor oppmerksomhet på detaljer. Dette gjør hver Michelin-sofa til et unikt kunstverk i seg selv.

Se Michelin hjemme hos folk her

Kategorier