Møbler til hytta


Felles frokost som varer lenge!

Bord og stoler Nobel sort , Teppe Sisal.

Spisebordet er gjerne sentrum på hytta. Vi har mange ulike stiler å velge mellom, men det viktigste er at du finner det bordet som passer deg og din hytte best. Her er det viktig å ta høyde for at det både skal spilles brettspill og spise mange hyggelige måltider sammen. Godt tips er; gode spisestoler får gjestene til å sitte litt lenger.Se flere spisebord her

Spisestuebord Chateaux -serien med stoler fra Monroe -serien.

Rundt spisebord er i vinden og for kanskje for de ekstra sosiale. Chateaux rundt spisebord har butterfly innlegg, slik at du enkelt kan gjøre det lengre. Spisebordet leveres i heltre eik og i seks ulike olje-nyanser - også hvitmalt og sortmalt underdel.

Bradford sofa og Charlotte stol er en super kombinasjon. Sofa og stol kan trekkes i samme stoff, eller du kan velge en kombinasjon mellom flere farger og stoff.

Bradford sofa kan også leveres med dekorative nagler, som vist på denne mørke varianten.
Bradford sofa, Nobel bord, Walmer vase, Sisal teppe.

Modulsofa på hytta er smart for å utnytte plassen maksimalt. Mange hytter er små og det kan være utfordende å få utnyttet plassen. Med modulsofa kan størrelsen tilpasses hytten, samtidig som du kan velge mellom ulike stoff, farger, armlen og ben.

Balansen mellom aktivitet og hvile er viktig. Å sette seg i en godstol med riktig avlastning gjør godt for kroppen. Prime hvilestol er en myk og varm med fåreskinn.
Se flere hvilestoler.

Robinson stol Robinson leveres både uten og med nagler - enten rundt bunnrammen eller på innsiden av vangen og utsiden av skroget. Velg mellom antikk eller sølv finish på naglene.

Odel sengeløsninger - overskudd til å skape de gode opplevelsene.

Odel® Bre kontinental med naglet gavl.

Det er viktig å sove godt, også på hytta! For at hytteturen skal bli mer enn en dagstur, eller unngå å våkne opp stiv og støl etter en natt i dårlige senger, er det viktig å prioritere de viktigste møblene. Vi har kvalitetssengene Odel® og Svane®. Sjekk utvalget

Odel® Tind med gavl ørelapp.

Tradisjonsmøbler går aldri av moten og passer ypperlig i tømmerhytten.

Nygård køyeseng og nattbord kan skaffes på forespørsel, spør oss i butikken.


Bla også i hyttekatalogen for mer inspirasjon