Møbler til hytta

Hvordan velge møbler til hytta?

Nobel spisebord og spisestoler på hytta
Bord og stoler Nobel sort , Teppe Sisal.

Tips til valg av spisebord

Spisebordet er gjerne sentrum på hytta. Vi har mange ulike stiler å velge mellom, men det viktigste er at du finner det bordet som passer deg og din hytte best. Her er det viktig å ta høyde for at det både skal spilles brettspill og spise mange hyggelige måltider sammen. Godt tips er; gode spisestoler får gjestene til å sitte litt lenger.

Spisestuebord Chateaux -serien med spisestoler fra Monroe -serien fra Fagmøbler
Spisestuebord Chateaux -serien med stoler fra Monroe -serien.

Rundt spisebord er i vinden og for kanskje for de ekstra sosiale. Nobel rundt spisebord har innlagt ilegsplate, slik at du enkelt kan gjøre det lengre. Spisebordet leveres i heltre eik og i ulike olje-nyanser.

Gode sofavalg til hytta

Bradford sofa fra Fagmøbler

Bradford sofa og Charlotte stol er en super kombinasjon. Sofa og stol kan trekkes i samme stoff, eller du kan velge en kombinasjon mellom flere farger og stoff.

Bradford sofa på hytta

Bradford sofa kan også leveres med dekorative nagler, som vist på denne mørke varianten.

Sofa på hytta fra Fagmøbler

Modulsofa på hytta er smart for å utnytte plassen maksimalt. Mange hytter er små og det kan være utfordrende å få utnyttet plassen. Med modulsofa kan størrelsen tilpasses hytten, samtidig som du kan velge mellom ulike stoff, farger, armlene og ben.

Lenestol på hytta

Balansen mellom aktivitet og hvile er viktig. Å sette seg i en godstol med riktig avlastning gjør godt for kroppen. Se alle våre lenestoler.

Sengeløsninger - overskudd til å skape de gode opplevelsene.

Odel® Bre kontinental med naglet gavl.
Odel® Bre kontinental med naglet gavl.

Det er viktig å sove godt, også på hytta! For at hytteturen skal bli mer enn en dagstur, eller unngå å våkne opp stiv og støl etter en natt i dårlige senger, er det viktig å prioritere de viktigste møblene. Vi har kvalitetssengene Odel® og Svane®. Sjekk utvalget

Odel® Tind med gavl ørelapp fra Fagmøbler.
Odel® Tind med gavl ørelapp.
Køyeseng på hytta

Tradisjonsmøbler som køyesenger går aldri av moten og passer ypperlig i tømmerhytten. Nygård køyeseng og nattbord kan skaffes på forespørsel, spør oss i butikken.