NOBEL - en moderne, helhetlig møbleringsløsning!

NOBEL er en serie stue- og spisestuemøbler for et tidløst og vakkert hjem, nøye satt sammen med interiør og belysning i en helhetlig møbleringsløsning.

Nobel fra Fagmøbler

NOBEL er en serie stue- og spisestuemøbler for et tidløst og vakkert hjem, nøye satt sammen med interiør og belysning i en helhetlig møbleringsløsning.

Nobel logo

Resultatet er et harmonisk og stilfullt konsept som lett kan tilpasses både store og små rom. Møblenes tidløse karakter gjør også at de enkelt kan kombineres med de du allerede har hjemme.


NOBEL spisestue

Nobel spisebord og spisestoler

Materialer

Basismøblene i NOBEL-serien leveres i to utførelser - hvitoljet eller sortbeiset finer med matt lakk. Sofabord og skapmøbler har mørkt metallunderstell og plater i finer. Skapmøblene leveres ferdigmontert.

Nobel spisegruppe

Vi har valgt møbelstoff og detaljer i beige og grå toner, men når det gjelder tekstiler og farger er mulighetene mange! Nobel rundt spisebord er blitt en bestselger. Passer ypperlig for de ekstra sosiale! Nobel armstol og Charles rundt teppe.

Nobel spisebord og spisestol

NOBEL spisebord leveres med U-ben og X-ben. Nobel spisestue finnes i sort og hvitoljet. Solide tilleggsplater monteres på endene for å gi plass til opptil 12 personer. NOBEL spisestol er av høy kvalitet og gir ypperlig sittekomfort. Velg modell med eller uten arm. Stolen leveres i mange tekstiler og farger.


NOBEL stue

Nobel stue

Nobel stue er nøye satt sammen for å skape et harmonisk og hyggelig rom. Tekstilene er tidløse og fargene harmonerer med hverandre. Du kan også velge andre farger og stoff. NOBEL kan lett tilpasses ulike rom og kombineres med møblene du allerede har i hjemmet.

Tepper

Nobel sofabord

Ved spisebordet er det en tommelfingerregel å la teppet være ca. 60 cm bredere enn bordet, da slipper du stoler som står og vipper på teppekanten. Husk at de fleste tepper kan leveres i flere størrelser og farger. Kan også bestilles i spesialmål, men her må noe leveringstid påregnes.

Nobel sjenk og stol

Det lille ekstra

Fordelen med tidløse, klassiske møbler er at de gjør det lettere å følge trendene med interiøret. I NOBEL har vi brukt håndlagde produkter fra Lama og ikoniske bilder. Interiøret er enkelt å skifte ut etter årstider og trender.