Nyheten som tar deg med Storm

I januar Introduserer vi stolt vår nyeste sofa Storm. Storm sofaen er skapt for de som søker både en komfortabel sofa samt et unikt og moderne utseende.

Storm sofa fra Fagmøbler

Sofa med moderne design

Storm skiller seg umiddelbart ut med sine organiske puter og utvendige metallben. Dette gir ikke bare gir sofaen en luftig og moderne følelse, men også legger til et snev av eleganse. Disse bena gir et visuelt løft til sofaens helhet, skaper en kontrast som gjør at Storm skiller seg ut i ethvert rom.

Storm sofa med metallben

Sofaens organiske form

En tynn ramme omgir den elegante og organisk formede sittedelen på Storm-sofaen. Denne delikate rammen rammer inn de organisk formede sofaputene og gir ikke et lett og svevende utseende. I tillegg gir putene en myk og behagelig sitteopplevelse. Det organiske designet gir sofaen et tidløst preg, samtidig som det gir et moderne uttrykk.

Storm sofa fra Fagmøbler

Variert utvalg av tekstiler og farger:

For å sikre at Storm passer perfekt inn i ditt hjem, tilbyr vi et bredt spekter av tekstiler og farger å velge mellom. Enten du foretrekker det luksuriøse uttrykket av fløyel, den slitesterke karakteren til bomull, eller moderne boucle, gir vårt varierte utvalg deg muligheten til å tilpasse sofaen etter din personlige smak og interiørpreferanser.

Storm sofa i forskjellige farger