Nyt lange sommerdager med vår bestselgende hagestol

Forvandle hagen eller terrassen din med Atlanta hagestol. Denne stolen er ideell for lange sommerdager, lesestunder eller en lur i solen.

test

Invitasjon til avslapning

Atlanta hagestol kombinerer funksjonalitet og komfort. Med høy rygg og justerbar funksjon, som betjenes med en knapp på innsiden av armlenet, kan du lene deg tilbake nesten som i en solseng. Stolen er laget av materialer som tåler vær og vind, og den solide rammen gir stabilitet. De myke putene sikrer god sittekomfort.

Atlanta lenestol fra Fagmøbler

Allsidige bruksområder

Stolen passer både i hagen og på terrassen. Lav vekt gjør den enkel å flytte eller lagre. Atlanta hagestol er et fleksibelt valg for ulike uteområder.

Atlanta hagemøbler fra Fagmøbler

Kvalitetsmaterialer og design

Stolen har en svart aluminiumsramme som er vedlikeholdsvennlig og moderne. FSC-godkjente teakdetaljer på armlenene gir et naturlig preg. Putene er laget av olefin, et syntetisk tekstil som er fargesterkt, mykt og flekkavvisende. Materialet absorberer lite vann og tørker fort, men putene bør tas inn når det regner.

Komplette hagemøbelløsninger

I Atlanta-serien finner du også 2- og 3-seter samt bord i to størrelser. Dette gjør det mulig å bygge en hagegruppe etter behov og plass.

Atlanta-serien

Enkel montering og vedlikehold

Atlanta hagestol er enkel å montere og krever minimalt vedlikehold. Trekket på putene kan fjernes og vaskes, noe som gjør det lett å holde stolen ren. For å forlenge levetiden anbefales det å oppbevare stolen tørt og luftig om vinteren.

Kategorier