Pergola: Perfekt for uteplassen

Fagmøblers pergolaer er tilgjengelige i ulike størrelser og har et minimalistisk design som smelter sammen med ulike omgivelser og kan virkelig forvandle din uteplass til noe unikt og funksjonelt. Den kan settes opp i hager, på terrasser eller utendørsområder som et lekkert element for å skape skygge for solen, eller le for været. Den kan også skape en egen, definert sonen og støtte klatreplanter eller roser, og gir dermed et tilfluktssted hvor du kan finne ro og fred.

Pergola fra Fagmøbler

Pergolaen er laget av i aluminium og har søyler og vertikale dragere som gjør den solid og stødig. Skruer og deler er rustfrie, så montere du riktig og vedlikeholder godt, har du en flott uteplass i mange, mange år. Taket er laget av som lameller kan åpnes og lukkes, og det samme kan veggene du kan kjøpe til. Du kan velge om du vil kjøpe elektrisk eller manuell vegg, og på toppen av det hele kan den leveres med eller uten LED-lys og fjernkontroll

Fordelene ved en pergola:

Skygge:

Pergolaen gir delvis skygge, noe som er ideelt for å skape et komfortabelt utendørsområde der man kan slappe av eller spise uten å bli utsatt for direkte sollys.

Utseende:

Pergolaer legger til visuell interesse og estetikk til et utendørsområde. De kommer i ulike stiler og materialer, slik at de kan tilpasses ulike hagestiler og personlige preferanser.

Definisjon av plass:

En pergola kan brukes til å definere et utendørsrom, for eksempel å markere en sittegruppe eller et spiseområde, noe som gir en følelse av struktur og form til hagen eller terrassen.

Pergola fra Fagmøbler

Praktisk betydning av en pergola inkluderer:

Vedlikehold:

Selv om pergolaer generelt krever minimalt vedlikehold, vil de fortsatt kreve regelmessig inspeksjon og rengjøring for å opprettholde utseende og kvalitet. Dette kan inkludere, vask, fjerning av løvverk, mose eller annen opphopning av rusk.

Konstruksjon og materialvalg:

Valg av materialer og konstruksjon av pergolaen er viktige faktorer for dens langsiktige holdbarhet og funksjonalitet. Det er viktig å velge kvalitetsmaterialer som tåler værforholdene der den skal plasseres, samt å sikre at konstruksjonen er solid og godt forankret i bakken.

Forskjellige valg:

Våre pergolaer med tak tilbys i størrelsene 3x3 meter, 3x4 meter, 3x6 og 4x6 meter og i disse fargene sort og hvitt. Du kan kjøpet til vegger med eller uten motor og ledlys til montering i taket. Med andre ord, en fin liten stue i hagen eller på terrassen som du ikke må søke om byggetillatelse for å sette opp. Et billig og attraktivt alternativ til en hagestue.

Pergola fra Fagmøbler

Egenskaper:

  • Pulverlakkert sort eller hvit aluminium gjør den vedlikeholdsvennlig.
  • Vribare lameller i tak beskytter mot sol og regn.
  • Du kan legge på vegger som skjermer innsyn. Veggene kan fås både som manuelle og elektriske vegger. Vegger må være rullet opp når de ikke er i bruk, slik at man får minst mulig vindfang. Disse kan stå ute året rundt, men bør være opprullet.
  • Du kan få på LED-lys, for å lyse opp mørkere sommerkvelder.
  • Kan stå ute året rundt. Ved frost bør man ikke vri på lamellene.

Alt i alt kan en pergola være et verdifullt tillegg til et utendørsområde, og dens fordeler og praktiske betydning vil avhenge av hvordan den brukes og vedlikeholdes.

Pergola med lys fra Fagmøbler

Kategorier