Småmøblene som gjør rommet komplett

Småmøbler er praktiske, dekorative og setter prikken over i-en i et rom.

Bilde

Veggskap, hyller, avlastningsbord og skjenker. Småmøbler er med å skape lun stemning og god atmosfære i ethvert hjem, i tillegg til å ha en praktisk funksjon. Her er noen smarte småmøbler som alle hjem bør ha:

Utnytt veggplassen med hyller

Har du noen gang tenkt på hvor mye areal vi har på veggene som står ubrukt? Ofte forsvinner veggene bak store vitrineskap, bilder eller annen pynt. En pen vegghylle er både praktisk og dekorativ. Fyll den med pyntegjenstander, grønne planter og favorittbøkene dine. På kjøkkenet kan vegghyllen fylles av de fineste koppene dine, urter, kokebøker og krukker med kaffe, havregryn eller pasta.

Bilde
DEKORATIVT: Fyll vegghyllen med favorittkoppene dine, eller pynt med pene glass og vaser. Det skaper liv i rommet.

God atmosfære med flere sofabord

Mange leter lenge etter det perfekte sofabordet. Men hvorfor ikke sette sammen flere? På den båten bryter du linjene og skaper et spennende uttrykk i stuen din.

Tips: Hvis du velger like former, men ulike størrelse, høyder og materialer, får du et lekent uttrykk.

Bilde
LEKENT OG LEKKERT: Velg gjerne flere enn ett sofabord. Det skaper et lekent uttrykk i stuen.

Ryddig og pent med stumtjener

Garderobeskap er praktiske og kan romme både klær, sko, støvsuger og mopp. Mange av oss har det litt kaotisk bak skapdørene, og vil helst ikke be gjestene om å henge av seg der. En lekker stumtjener eller knaggrekke til gangen er en dekorativ og praktisk løsning.

Tips: Stumtjeneren kan også brukes til praktisk oppbevaring på kjøkkenet. Heng for eksempel opp kopper og kjøkkenhåndklær.

Bilde
PRAKTISK OG PENT: En stumtjener kan være med på å dekorere rommet. Her er en vegghengt stumtjener brukt som koppholder.

Del inn rommet i soner med en skjenk

Skjenker og kommoder er geniale møbler som bør få plass i ethvert hjem. Den kan hjelpe til å ramme inn en sone i et rom eller bare være et dekorativt innslag i interiøret ditt. Velg en skjenk som passer din stil og gi tingene dine en fast plass. La skjenken romme for eksempel tegnesaker, spill, stearinlys og servietter, pyntegjenstander du trenger en pause fra eller det pene serviset du bruker altfor sjelden. Toppen av skjenken kan du dekorere med en lekker vase med friske blomster, en grønn plante, bilder eller pyntegjenstander.

Bilde
SONE: En skjenk kan være med på å ramme inn rommets flere soner.

Få rotet opp fra gulvet med knaggrekker

Enten det er gangen, soverommet, barnerommet eller kjøkkenet som trenger et ryddigere uttrykk, kan knaggrekker være løsningen. De hjelper deg å holde orden samtidig som de skaper et pent uttrykk i rommet. Lek deg med morsomme farger og ulike knagger, eller gå for et stilfullt uttrykk der knaggrekken harmonerer med resten av rommet.

Bilde
PEN OG FUNKSJONELL: Knaggrekker kan være både praktiske og dekorative. Heng bruksgjenstander side om side med pynt, som tørkede blomster eller en kul stråhatt.