Sovesofa - fleksibelt og praktisk

Sovesofa er det perfekte kombimøbel for mindre rom eller for deg som ønsker å utnytte arealet bedre på liten plass. Med en sovesofa får du to møbler i ett, og har alltid plass til gjester. Sovesofaen er like anvendelig til stue og kjellerstue - som til gjesterom, hybel, hytte eller kollektiv. Våre sovesofaer kan ved et enkelt grep vendes om fra seng til sofa, og omvendt - på et blunk! Velg blant 2-setere, 3-setere, hjørnesovesofa eller sovesofa med hjørnedel eller sjeselong.Det er stor forskjell på sovesofaer! Vi har modeller i mange stiler og prisklasser. Her er noen av dem.


Lima

Lima er en praktisk og prisgunstig sovesofa med praktisk oppbevaringsrom i sjeselongen. Du kan velge mellom flere tekstiler og farger.

Godt å ha ekstra soveplass til gjester. Lima har et plassbehov på 230x158 cm, liggemål er 200x140 cm.


Fevik

Fevik er en praktisk og plassbesparende sovesofa som gir deg mulighet til å re opp til én eller to personer. Et prisgunstig og godt valg om man har begrenset plass. Velg blant mange forskjellige tekstiler og farger.

Med Fevik kan du re opp til én eller to personer.  Med sine 176x90 cm (176x193 cm med utslått dobbeltseng) er denne sovesofaen blant våre minst plasskrevende. Perfekt til hybelen? Liggemål er 148x193 cm.


Trento

Trento er en av våre mest populære sovesofaserier. Her har du mulighet til å velge ulike modeller, for eksempel sofa med sjeselong, sofa med relax, hjørnesofa eller U-sofa. Du har også valgfrihet når det gjelder innhold i sitte- og ryggputer. Du kan i tillegg velge vange og detaljer som f.eks. knapp i ryggen. Trento har også matchene tilbehør som pall og nakkestøtte. Du kan selvsagt velge mellom mange tekstiler og farger. Trentos fleksibilitet gir deg mulighet til å styre kvalitet, utseende og pris selv!

Modellene med sjeselong har oppbevaringsrom, perfekt til å stue vekk dyner og puter.

Byggbare Trento er en serie med som gir deg mange muligheter. Gå for stor eller liten modell, velg kvalitet, utseende og tilbehør etter ønske.


County

County er en lett modell som kombinerer kvalitet og stil. Her er det lagt vekt på både komfort og moderne design med en populær og tidsriktig vange. County leveres med ben i eik, hvitvasket eik eller sort, og du kan velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger.

En vakker sofa som med enkle grep blir til en deilig seng. Sofaen er på 240x92 cm, liggemål 140x200 cm.


Grimstad

Grimstad sovesofa har selve sengen inne i sofaen, det vil si at du ikke ligger på sofaens sitteflate. Madrass med viskoelastisk skum gir svært god liggekomfort. Modellen har også god sittekomfort. Med en enkel vending bytter du lett mellom sove-del og sofa-del. Du kan selvsagt velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger!

Grimstad på 201x98 cm er en lite plasskrevende sofa, men skjuler en fullverdig madrass med liggemål 198x140 cm.


Kent

Som Grimstad, har Kent selve sengen inne i sofaen, det vil si at du ikke ligger på sofaens sitteflate. Madrass med bonellfjærer gir svært god komfort, både liggekomfort og sittekomfort. Med en enkel vending bytter du lett mellom sovedel og sofadel.

Med 166x96 cm er Kent blant de minste sovesofaene vi tilbyr. Liggemål er 195x122 cm. Kent sovesofa kan også leveres som 3-seter, og i mange forskjellige tekstiler og farger.


Vi hjelper deg med å velge sovesofaen som passer dine behov! Se alle sovesofaene herMedlemstilbud
Bestselger
Lima sovesofa
 

Lima 3-seter sovesofa m/sjeselong

Medlem 7 495,-

21%
Ikke medlem 9 495,–
Spar 2 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
KUPP!
Bestselger
Fevik sovesofa
 

Fevik sovesofa

Medlem 7 995,-

Ikke medlem 10 995,–
Spar 3 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 13 995,-

30%
Ikke medlem 19 995,–
Spar 6 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Medlemstilbud
Trento sovesofa hjørne
 

Trento sovesofa hjørne

Medlem 17 895,-

30%
Ikke medlem 25 595,–
Spar 7 700,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Medlemstilbud
Trento U-sofa
 

Trento sovesofa U-sofa

Medlem 17 895,-

30%
Ikke medlem 25 595,–
Spar 7 700,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Medlemstilbud
County sovesofa
 

County sovesofa

Medlem 14 995,-

21%
Ikke medlem 18 995,–
Spar 4 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Medlemstilbud
Grimstad sovesofa
 

Grimstad sovesofa

Medlem 16 995,-

15%
Ikke medlem 19 995,–
Spar 3 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb