Sovesofa - fleksibelt og praktisk

Sovesofaens allsidighet.

Sovesofaer er utformet med et dobbelt formål: de kan fungeree som en sofa på dagtid, og så en seng når natten kommer. Denne transformasjonen er vanligvis enkel, med mange moderne design som tilbyr en smidig mekanisme for å bytte mellom sofa- og sengemodus.

Den mest grunnleggende formen for sovesofa er en trekk-ut-sovesofa, der selve sitteputen trekkes ut for å avsløre en seng. Andre varianter inkluderer fold-ut-sovesofaer, der ryggputene foldes ned for å lage en jevn overflate, og modulære sovesofaer som kan tilpasses i forskjellige konfigurasjoner avhengig av behov.

Her er noen av våre sovesofaer:

Aksel sovesofa

Oppdag den moderne Aksel sovesofaen med oppbevaring - en smart løsning for de med litt mindre plass. Denne 3-seters sovesofaen i Vila kit-stoff gir deg en behagelig sitteplass og en romslig oppbevaringsplass til dyner og puter på dagtid. Med liggemål på 135x195 cm gir Aksel sovesofa deg både komfortabel hvile og praktisk oppbevaring.

Aksel sovesofa fra Fagmøbler

Fevik

Fevik sovesofa

Med Fevik sovesofa kan du enkelt re opp til én eller to personer, avhengig av behovet ditt. Målene på 176x90 cm gjør den til en av våre minst plasskrevende alternativer. Når den er slått ut til dobbeltseng, måler den 176x193 cm, og dette gir deg en praktisk og komfortabel soveplass som passer perfekt for gjester eller for å optimalisere plassen i en hybel.

Fevik sovesofa

Med Fevik kan du re opp til én eller to personer. Med sine 176x90 cm (176x193 cm med utslått dobbeltseng) er denne sovesofaen blant våre minst plasskrevende. Liggemål er 148x193 cm.


Trento

Trento sovesofa

Trento er en av våre mest populære sovesofaserier. Her har du mulighet til å velge ulike modeller, for eksempel sofa med sjeselong, sofa med relax, hjørnesofa eller U-sofa. Du har også valgfrihet når det gjelder innhold i sitte- og ryggputer. Du kan i tillegg velge vange og detaljer som f.eks. knapp i ryggen. Trento har også matchene tilbehør som pall og nakkestøtte. Du kan selvsagt velge mellom mange tekstiler og farger. Modellene med sjeselong har oppbevaringsrom, perfekt til å stue vekk dyner og puter.

Trento sovesofa fra Fagmøbler

Byggbare Trento er en serie med som gir deg mange muligheter. Gå for stor eller liten modell, velg kvalitet, utseende og tilbehør etter ønske. Trentos fleksibilitet gir deg mulighet til å styre kvalitet, utseende og pris selv!


County

County sovesofa fra Fagmøbler

County er en lett modell som kombinerer kvalitet og stil. Her er det lagt vekt på både komfort og moderne design med en populær og tidsriktig vange. County leveres med ben i eik, hvitvasket eik eller sort, og du kan velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger.

County sovesofa fra Fagmøbler

En vakker sofa som med enkle grep blir til en deilig seng. Sofaen er på 240x92 cm, liggemål 140x200 cm.


Grimstad

Grimstad sovesofa

Grimstad sovesofa har selve sengen inne i sofaen, det vil si at du ikke ligger på sofaens sitteflate. Madrass med viskoelastisk skum gir svært god liggekomfort. Modellen har også god sittekomfort. Med en enkel vending bytter du lett mellom sove-del og sofa-del. Du kan selvsagt velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger!

Grimstad sovesofa fra Fagmøbler

Grimstad på 201x98 cm er en lite plasskrevende sofa, men skjuler en fullverdig madrass med liggemål 198x140 cm.

Vi hjelper deg med å velge sovesofaen som passer dine behov! Se alle sovesofaene herKategorier