Square skap og reolbygger

Kidi AS, en familieeiet bedrift fra Danmark, ble etablert i 2004 og har siden den gang markert seg som en ledende leverandør av møbelseriene Square Classic, Square Exclusive, og Square borde. Square-kolleksjonen er skapt av den anerkjente danske designeren Flemming Didriksen. Med et fokus på å forene estetikk og funksjonalitet, har Square raskt blitt en favoritt blant de som setter pris på ekte kvalitet.

Square reol fra Fagmøbler

Fra produksjon til ditt hjem

Hver Square-reol gjennomgår en nøye produksjonsprosess. Først produseres reolene i Bosnia, der deres dedikerte team sikrer at hvert stykke er av ypperste kvalitet. Deretter sendes møblene til Danmark, hvor deres erfarne håndverkere monterer dører og skuffer etter dine ønsker. Før de forlater fabrikken, gjennomgår hver reol en siste kvalitetssjekk, fordi de mener at møblene dine skal være like feilfrie som ditt hjem.

Square skjenk fra Fagmøbler

Materialvalg for eleganse og holdbarhet

Square tilbyr et utvalg av malt og massiv eik, som gir deg valgfrihet til å matche møblene med din personlige stil. Deres malte hyller, laget av MDF, gjennomgår en omhyggelig prosess med to lag maling og en avsluttende lakkering med glans 40. Dette sikrer ikke bare en langvarig finish, men også en subtil eleganse som vil skinne i ethvert rom.

Square skjenk fra Fagmøbler

Skap ditt eget mesterverk

Vi tror på at møbler skal være en forlengelse av din personlige stil. Derfor har vi i samarbeid med Kidi utviklet et populært byggeprogram som lar deg designe din egen Square-reol. Velg blant et utvalg av moduler, dører, skuffer og farger for å skape et møbel som er unikt som deg. Besøk våre butikker, eller prøv å bygge din egen reol her.

Bygg din egen skjenk hos Fagmøbler

Kategorier