Thanos - sofaen for den som liker å ommøblere

Modulær fleksibilitet

Thanos er for de som elsker å ommøblere. Sofaens modulære design gjør det enkelt å transformere den etter ønske og behov. Med heltrekte sider har du muligheten til å sette sammen modulene etter dine behov og ønsker, enten det er som en hel enhetlig sofa eller som separate sitteplasser. Skal du ha gjester? Dra modulene fra hverandre og skap separate stoler for en uformell setting. Ønsker du en mer avslappet atmosfære? Bygg den sammen til en komfortabel hjørnesofa for å skape en innbydende TV-krok. Mangler du noen moduler kan disse alltids kjøpes utenom.

Thanos sofa fra Fagmøbler
Bilde mangler
Bilde mangler

Velg mellom flere ulike farger

Thanos tilbyr ikke bare fleksibilitet i arrangementet, men gir også muligheten til å tilpasse sofaens utseende til din personlige stil. Velg blant flere tekstiler og farger for å matche din innredning.

Thanos modulsofa fra Fagmøbler

Kvalitetssofa med god komfort

En av de innovative egenskapene til denne modulsofaen er den unike måten seteputene er konstruert på. De består av flere lag med kvalitetsskum og fibervatt, som gir en god sittekomfort.

Thanos sofa fra Fagmøbler

Utforsk Thanos hjørnesofa og oppdag mulighetene den bringer til livet ditt. Et møbel som ikke bare er til for å bli sett, men også for å tilpasses etter dine skiftende behov og ønsker.


Kategorier