Våre mest populære spisebord

Nobel spisebord og spisestoler

Når en ser etter nytt spisebord er flere ting som spiller en rolle, stil, behov og plassen du har til rådighet. Vi råder alle våre kunder til å ta stilling til hvor mange sitteplasser er det behov for til hverdags og ønsker du plass til flere ved festlige anledninger. Heldigvis så har vi et stort utvalg og har alternativer både til trange leiligheter og opp til den moderne storfamiliene og de større selskapene. Er du i stuss på materialvalg og stil har vi mange dyktige fagfolk i butikkene som står klar til å hjelpe. Under vil vi vise de mest solgte bordene dette året.

Bilde

RUNDE SPISEBORD


Runde bord har siste tiden tatt helt av! Fra å nesten ikke ha et eneste rundt bord i sortimente, har etterspørselen etter runde bord blitt enorm. Runde bord er mer sosiale og inkluderende. Alle kan se hverandre i øynene under måltidene, og det skaper en mer nærhet til hverandre. Visuelt er runde former med på å myke opp interiøret og møblene vil virke nettere. Flere av våre runde bord har også muligheten for utvidelse iform av illeggsplater.

Runde spisemøbler fra Fagmøbler

Linea spisebord er troner på topp av våre bestselgere. Her er samme bord i tre ulike farger og stylet i tre ulike stiler. Linea er møbler som kombinerer organiske former med striper og tekstur. De har en subtil karakter og egenart som tar seg svært godt ut i moderne interiører. De spesielle bordene setter tonen, og linjene i form og materialer gir hele serien et tiltalende enkelt, men raffinert uttrykk som forsterkes av dører uten håndtak. Se alle deler i serien.

Nobel spisebord fra Fagmøbler

Det runde Nobel bordet troner på toppen og er også en av våre bestselgere. Nobel-serien har en klassisk moderne stil og har både rektangulært og rundt spisebord i serien. Passer like godt hjemme som på hytta.

Skovby spisebord

Den lille store! Editions by Skovby spisebord 113. Er også en favoritt, bordet har enkel klassisk design i heltre eik, og er veldig fleksibelt! Fra passelig hverdagsbord til gigantisk festbord på hele 330 cm, om man bruker maks antall innleggsplater!


REKTANGULÆRE SPISEBORD


Selv om runde bord er veldig populært, er det fortsatt mange som velger rektangulære. Fordelen er at disse bordene rommer plass til flere. Har du et trangt rom er ofte dette den beste løsningen. De fleste rektangulære bord leveres med ileggsplater for utvidelse, og mange ønsker å ha muligheten til å kunne ha flere rundt bordet gjerne i høytidene. Til hverdags er det hyggligere med mindre bord.

Skovby spisebord

Her har du et bord til hverdag og til fest! Editions by Skovby spisebord 25, produsert i massiv hvitoljet eik. Spisebordet er uttrekkbart og har tre medfølgende innleggsplater og kjøper du ytterligere tre innleggsplater blir bordet opptil hele 512 cm!

Bilde

Denne spennende nyheten kom på tampen av 2020 og ble raskt en favoritt! Fiskeben-mønster og spiler er detaljer som gir interiøret det lille ekstra. Vi ser også en økende etterspørsel etter flere varme toner som dette Bone bordet i oljet smoked. Se hele Bone serien.

Bilde

Møbler i heltre gir rommet en spesiell lunhet og atmosfære, slik som Lugnao-serien, en stilsikker og klassisk serie som er en styer år etter år. Finnes i flere farger og passer de aller fleste spisestoler.

Se alle våre spisebord her

Kategorier