Våre modulsofaserier

Å skape den perfekte sitteplassen i hjemmet ditt handler ikke bare om komfort, men også om å gi rom for din personlige stil og behov. Hos Fagmøbler er vi stolte av å presentere våre modulsofaserier – Hjellegjerde, Sone, og Choice. Disse sofaseriene gir deg muligheten til å skreddersy din egen sitteplass, tilpasset ditt hjem og livsstil.

Hva er en modulsofa?

Modulsofaer er løsningen for de som søker en sofa som passer perfekt i stuen. Hos Fagmøbler tilbyr vi et bredt spekter av modulsofaer i ulike størrelser, stiler og materialer. Velg blant ulike stofftyper, farger, ben og putekomforter for å gjøre din modulsofa unik. Vi i Fagmøbler er eksperter på modulsofaer, med et stort utvalg og et modulbyggeprogram som lar deg bygge modulsofaen basert på ditt hjem.

Våre Modulsofaserier

Sone modulsofa

Sone er et unikt modulbasert konsept som gir deg kreativ frihet uten sidestykke. Sone har ulike serier du kan velge mellom: lav, høy eller dyp. Med et bredt spekter av stoffer og hud i hundrevis av farger, samt et tosifret antall modulvalg, gir Sone deg muligheten til å skape en sofa som virkelig reflekterer din personlige stil.

Sone lav

SONE lav er en kvalitetssofa med utmerket sittekomfort. Korte ben og tykk ramme gir den et fyldig og solid uttrykk som passer godt inn i de fleste hjem. De lave bena på sofaen gir deg mulighet til å få lagt inn reclinerfunksjon dersom det skulle være ønskelig.

test

Sone dyp

Sone dyp er en kvalitetssofa med utmerket sittekomfort. Lekker design med rene, harmoniske linjer, høye ben og slank ramme gir den uttrykk som er både klassisk og moderne. SONE dyp er en stilsikker og innbydende loungesofa man virkelig kan synke ned i!

test

Sone høy

Sone høy er serien for den som ønsker høye ben på sin sofa. Denne leveres med 15 cm metall- eller treben i ulike utførelser. Dette gir deg muligheten til å komme under med eksempelvis støvsugeren, for lettere rengjøring.

test

Hjellegjerde modulsofa

Hjellegjerde, med sitt brede spekter av sofamodeller av høy kvalitet, forstår at smak og preferanser varierer. Derfor tilbyr de et omfattende utvalg av alternativer. Hjellegjerde-modulsystemet kan tilpasses etter dine ønsker, enten du foretrekker en sofagruppe i velur, en 3-seter i bouclé, eller en elegant hjørnesofa i grått. Med et utvalg av puter, sofarammer, tekstiler, huder, moduler, armvalg og beinalternativer, kan du skape din drømmesofa. Hjellegjerde har tre serier: Hjellegjerde høy, medium og dyp.

Hjellegjerde høy

Modulsystemet Hjellegjerde Høy er inspirert av den skandinaviske stilen. En tidsriktig og nett modell med høye bein, som gir mye luft og letthet. Hjellegjerde Høy modellen har et stramt uttrykk med kaldskumsputer i setet. Man kan velge mellom faste og myke ryggputer. Alle puter er vendbare, med unntak av endemodul setepute. Vi anbefaler at alle puter bankes/ristes/vendes regelmessig for å beholde fasongen. Man må også regne med noen folder i tekstilet, dette varierer litt alt etter hvilke tekstil som velges. På 3- og 3,5 seter kan man også velge DUO (2 større puter) eller 3 puter

test

Hjellegjerde dyp

Hjellegjerde Dyp modulsystem skiller seg ut på flere måter. Her får du loungefølelsen i en sofa med ekstra dybde og mange myke puter. Den perfekte kombinasjonen for den ultimate komfort. En ekstra detalj på putene er kjedersømmen, som gir et spennende og urbant utrykk. Både sete- og ryggputer er vendbare, med unntak av endemodul setepute. Myke puter krever gode rutiner for å beholde fasong og få lang levetid. Vi anbefaler at de bankes/ristes/vendes regelmessig for å beholde fasongen. Man må også regne med noen folder i tekstilet, dette varierer litt etter hvilket tekstil som velges.

test

Hjellegjerde medium

Hjellegjerde Medium er et elegant og tidløst modulsystem, med mange muligheter for tilpasninger til alle stuer og hjem. Her kan man få en stram og moderne stil med kaldskumputer, eller gå for et mykere uttrykk med myke puter. En kombinasjon av faste og myke sete- og ryggputer er også en mulighet. Alle puter er vendbare i tekstil, med unntak av endemodul setepute. Ingen puter er vendbare i hud. Myke puter krever gode rutiner for å beholde fasong og få lang levetid. Vi anbefaler at de bankes/ristes/vendes regelmessig for å beholde fasongen. Man må også regne med noen folder i tekstilet, dette varierer litt alt etter hvilke tekstil/hud som velges. På 3- og 3,5-seter kan man også velge DUO (2 større puter) eller 3 puter.

test

Choice modulsofa

Choice er et modulsystem som gir deg stor frihet til å skape den ideelle sofaløsningen. Choice modulsofa lever opp til navnet - her er det mange muligheter! Velg mellom flere ulike moduler, armelen og tekstiler og sett sammen akkurat den sofaløsningen som passer ditt hjem best. Du kan velge mellom en rekke farger og tekstiler, samt hud med flotte detaljer. Choice tilbyr fire ulike serier: Choice, Choice air, Choice dyp og Choice comfort.

test

Uansett om du velger Choice, Sone, eller Hjellegjerde, kan du være sikker på at Fagmøbler gir deg det største utvalget og den beste støtten for å skape din ideelle modulsofa. Prøv vårt modulbyggeprogram eller ta turen til en av våre butikker for å få hjelp til å bygge en modulsofa som passer ditt hjem.

Bilde