Vinterens nyheter 2024

Vinteren 2024 byr på spennende nyheter hos Fagmøbler, med en kombinasjon av eleganse, moderne design og nordisk estetikk. La oss utforske noen av de mest ettertraktede møbelnyhetene vi lanserer denne vinteren.

Storm - Trendy sofa i boucle

Først ut er "Storm", en flott og trendy sofanyhet. Denne moderne og organiske sofaen kombinerer stil med komfort. Med en organisk formet sitteflate og utvendige metallben, skiller den seg ut fra mengden. Den tynne rammen gir et luftig uttrykk, mens boucle-stoffet tilfører sofistikert tekstur. Storm er tilgjengelig i flere farger og tekstiler, slik at du kan velge den som passer perfekt inn i ditt hjem.

test

Slide-serien - Nordisk design

Den nordiske designtradisjonen får nytt liv med "Slide-serien". Denne serien er allsidig og passer inn i alle nordiske hjem. Med spiler og sjalusidører tilbyr Slide-serien en unik estetikk samtidig som den gir praktisk oppbevaringsplass. Denne serien er et perfekt eksempel på funksjonell design som aldri går av moten. Finnes som alt fra skap og skjenk til nattbord.

test

Gro sofabordserie -

Gro sofabordserie er en stilsikker tilføyelse til enhver sofagruppe med sitt vakre design. Disse tidløse salongbordene er laget av solid eik og utstråler varme og karakter. Sofabordene kan fås i både som rundt og rektangulært, i oljefargene hvitoljet og smoked.

test

Odel-senger - Ny Look

"Odel-senger" tar den klassiske komforten til et nytt nivå med trendy boucle-stoffer og nyanser av beige. Denne sengeserien tilfører en touch av luksus til soverommet ditt, samtidig som den gir deg en god natts søvn. Med nye farger og materialer, representerer Odel-sengene det beste av både stil og funksjonalitet.

test

Eclipse spisebord - organiske former

Avslutningsvis har vi "Eclipse spisebord", som forener organiske linjer med moderne design. Den runde formen gjør at rommet føles større. Dette bordet er derfor ideelt for å myke opp stuemiljøet. I tillegg tilbys det i flere farger av eikefiner.

test