Visby teppe kanel 160x230 cm

Visby teppe

kanel 160x230 cm

Vakkert, rustikt teppe i skandinavisk viskose.

3 695,–

Ikke medlem 5 195,–

Visby teppe

kr 3 695,-

Kjøp

Tilpass produktet

Plassbehov:

4 stk
160x230
200x290
Ø160
Ø250

:

5 stk
 
Midnattsblå

3695,-

i
 
Lys grå

3695,-

i
 
Mørk grå

3695,-

i
 
Brun

3695,-

i
 
Kanel

3695,-

i
 


 

Detaljer

Bredde Lengde Plassbehov Material Farge
160 cm 230 cm 160x230 cm Viskose Kanel

Se flere detaljer

MaterialeViskose
LeveresFerdig produkt
VedlikeholdImpregnering anbefales. Flekker fjernes umiddelbart. Ved søl av væske tørk forsiktig med ren klut. Støvsuges ekstra i starten, helst flere ganger i uken. Unngå direkte sollys på teppet.
EgenskaperNaturprodukt. Nyansene forandres i ulikt lys. Leveres i flere farger og størrelser.
DetaljerSkandinavisk viskose
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerGX23343

Visby - vakkert og rustikt


Visby tepper er laget av slitesterk skandinavisk viskose, et materiale som bare blir vakrere med tiden.

Viskose er det eldste menneskeskapte fibret og er svært anvendelig. Bambus-fibrene har lang levetid og produksjonen er bærekraftig. Viskose fremstilles av cellulose, blant annet fra bambus. Gjennom en kjemisk prosess bearbeides bambusfibrene til tynne, tynne hår, og man får et vakkert tepper som minner om silke.

Teppet blir finere og finere etterhvert som det blir brukt. Under skjæreprosessen av teppet, skyves små fiber ned i luven. Disse fibrene kommer til overflaten når teppet blir tatt i bruk, det vil derfor loe noe i starten. Loingen avtar over tid, normalt innen et par måneder, avhengig av bruk. Støvsug gjerne teppet litt ekstra i starten, helst to ganger i uken eller mer.

Visby leveres i flere farger og størrelser.


Vedlikehold

For generelt renhold anbefales det å støvsuge teppet regelmessig, minst en gang i uken. Bruk det flate munnstykket uten børster og støvsug med hårene. Robotstøvsugere med børste skal ikke brukes. Teppet kan med fordel renses ca. hvert annet år. Flekker er viktig å behandle umiddelbart. Bruk en ren fargeløs klut eller tørkepapir til å absorbere væsken. Ikke gni. Gjenta flere ganger til det meste av væsken er ab-sorbert. Ta så en hvit klut eller håndkle, og om nødvendig en dråpe Milo (eller annet mildt fargeløst vaskemiddel), med lunkent vann, og dytt forsiktig på flekken. Avslutt prosessen med rent vann, og absorber til slutt den resterende væsken med et tørke-papir. For særs vanskelige flekker anbefaler vi å ta kontakt med en profesjonell tepperenser.

Unngå direkte sollys på teppet, fargen kan falme ved eksponering av mye sol. Tepper som ligger i områder med mye sol bør snus med jevne mellomrom.
Dersom teppet får trykkmerker eller fibrene har hardnet, kan teppet børstes forsiktig med en korthåret børste i tørr tilstand. Teppet kan også sprayes forsiktig med litt utvannet tøymykner, dette vil hjelpe til å myke opp og reise fibrene. Vi anbefaler at teppet impregneres med en silikonfri tekstilimpregnering før bruk.

Produktkataloger

Kundeklubb