Personvernerklæring for Fagmøbler


Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger Fagmøbler samler inn om våre kunder, kundeklubbmedlemmer og om besøkende på våre internettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen. Fagmøbler Norge AS er databehandleransvarlig for alle opplysninger den registrerte gir oss.
Melder du deg inn i Fagmøbler Kundeklubb må du godkjenne personvernerklæringen ved registrering på våre nettsider. Du kan også melde deg inn i en av våre butikker når du handler i denne. Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben her. Når du ber om å bli slettet fra kundeklubb vil opplysninger vi har lagret om deg også bli slettet.


Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger. Fagmøbler Norge As følger loven og stiller tilsvarende krav til samarbeidspartnere vi bruker til markedsføring etc. Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse eller epostadresse.


Hvilke typer personopplysninger har vi lagret?


Fagmøbler innhenter kontaktinformasjon når du melder deg inn i vår kundeklubb, registrerer salgsordre i våre butikker, gjennomfører kjøp på fagmobler.no, oppretter bruker på ”min side” og/eller deltar i konkurranser i regi av oss. De opplysningene vi henter inn er følgende:


Du har i tillegg mulighet for å gi oss ekstra informasjon som, kjønn, fødselsdato, interesseområder etc via ´Min side´. Disse opplysningene blir brukt for å gi deg spesialtilpasset informasjon og spesialtilbud ut i fra dine preferanser.


Når du besøker våre nettsider registrerer vi automatisk informasjonskapsler (cookies), sporingsbilder og IP-adresse som brukes til å gi deg tilpasset informasjon på nettsiden og i markedsføring. 


Hvordan Fagmøbler benytter -og hvem kan benytte dine personopplysninger?


Fagmøbler benytter informasjonen først og fremst til å kunne administrere kundeforholdet ditt.
Opplysningene gir oss også muligheten til å analysere, tilpasse og forbedre vårt tjenestetilbud og vår kommunikasjon med deg. Fagmøbler samler inn tilleggsinformasjon via ´Min Side´ slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens interesseområder. I tillegg vil opplysningene bli brukt til å sikre gode kundeopplevelser på våre nettsider, fagmobler.no. 
Som medlem i Fagmøbler kundeklubb får du kundefordeler som er forbeholdt medlemmer. Du vil motta disse enten pr. epost, mobil eller annen markedsføring. Du kan til enhver tid avslutte ditt medlemskap hos oss, vi vil da slette personopplysninger vi har lagret så sant disse ikke er knyttet til kjøp du har gjort.


Fagmøbler er databehandleransvarlig for informasjonene som blir hentet inn. Vi bruker samarbeidspartnere som databehandlere for å behandle, lagre, samt markedsføre på vegne av Fagmøbler. Denne formen for lagring og databehandling kan skje innenfor EU/EØS-området. I den utstrekning vi deler personopplysninger med databehandlere stiller vi strenge krav om informasjonssikkerhet til dem. Vi inngår skriftlige avtaler hvor vi stiller tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, inkludert kravene til informasjonssikkerhet. Dine opplysninger vil aldri bli brukt av andre enn Fagmøbler.


Hvor lenge opplysningene oppbevares?


Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år. Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du er medlem i vår kundeklubb eller kunde hos oss. 


Kontakt oss


Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice via epost til [email protected] Du kan når som helst avlsutte ditt medlemskap ved å melde deg ut her: https://fagmobler.no/kundeklubb

Kundeklubb