Se alle butikker

Fagmøbler Alna

Velkommen til Fagmøbler Alna, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av møbler spredt over 2.500 kvm. Besøk oss enkelt ved å ta rulletrapp eller heis opp til 2. etasje over Coop Obs på Alnabru. Vi tilbyr gratis parkering rett utenfor butikken for din bekvemmelighet. Ta deg tid til å utforske vårt sortiment i behagelige omgivelser. Vi tilbyr ekspertise innen planlegging av totalmøblering for hjem og hytter. Vår kunnskap og erfaring gir oss muligheten til å skape funksjonelle og stilfulle løsninger som passer perfekt til dine behov og ønsker. Vi tilbyr også interiørkonsultasjon, slik at dere kan få skreddersydde råd og veiledning hos oss.

 

Ta gjerne turen innom for en hyggelig møbelprat, og nyt en kopp med noe varmt å drikke mens du utforsker vårt store utvalg.

 

 

 

Adresse

Smalvollveien 65, 0667 Oslo

Åpne i google maps

Åpningstider

Mandag til Fredag: 10:00 - 21:00

Lørdag: 10:00 - 19:00

Kontakt

Telefon: 21 61 90 90

E-post: alna@fagmobler.no

Bilde av Fagmøbler Alna

Fagmøbler Alna har mer enn 2.500 m2 med møbler til hele hjemmet! Her kan man selv se og prøve møbler i stille, rolige og behagelige omgivelser. Våre butikkansatte har stor kunnskap og er behjelpelig med møblering og veiledning. Velkommen innom for en hyggelig møbelprat og en god kopp varm drikke. Vi fører også interiør og småvarer.