Editions by Skovby

Editions by Skovby

editions by skovby
Editions by Skovby spisebord 129

Editions by Skovby er skapt ut fra en visjon om å utvikle møbler som forener funksjonalitet og klassisk design. Møbler skal brukes, og de skal passe til ditt hjem og din hverdag. Derfor legger Skovby større vekt på design og funksjon enn noe annet. Med Editions by Skovby får du klassisk dansk design med høy bruksmessig kvalitet og komfort.

Møbelserien kommer av mer enn 80 års erfaring med møbelproduksjon og godt håndverk. På overflaten er formspråket enkelt og elegant, men går du tettere på vil du oppdage at hvert design representerer en satsing på møbler som holder mål - i estetikk så vel som kvalitet.

Editions by Skovby spisebord
Editions spisebord 25, hvitoljet eik, inkl. 3 innleggspl.

Editions by Skovby består av flere modeller spisebord, skap og stoler, samt sofabord, mediabenk og skrivebord.

Editions sofabord
Editions 247 sofabord Ø99 cm heltre hvitoljet eik

Materialer og valg

Editions by Skovby leveres i hvitoljet eik og sort nanolaminat/sort eik. Enkelte modeller fås også i naturoljet eik.

  • Bordene er i heltre eik, med innleggsplater i eikefinér med massiv eik look.
  • Skapene er i eikefinér og leveres ferdig montert. Skuffer og dører har demping.
  • Velg mellom fire spisestoler som kan trekkes i tekstil eller hud i flere farger.


Bilde

Bord 129 har plass til inntil to innleggsplater (ekstrautstyr) som kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Her i sort nanolaminat/sort eik med stol 813, som har flexfunksjon i sete og rygg.

Funksjonalitet som gir masser av plass

Flere av spisebordene fra Editions by Skovby leveres med to innleggsplater i finér inkludert i prisen, og du kan enkelt forvandle spiseplassen fra hverdag til fest.

Bilde

Bord 121 med sokkel har synkronuttrekk, slik at én person med et enkelt grep kan utvide bordet i begge retninger. Med sine to innleggsplater kan bordet utvides fra 200 til 302 cm lengde og gi plass til 12 personer. Her vist i naturoljet eik sammen med Editions stol 48x. Stolen kan stables.

Bilde

Bord 113 leveres med to innleggsplater og kan enkelt utvides fra 130 til 230 cm. Det er plass til ytterligere to innleggsplater (ekstrautstyr), så bordet kan bli 330 cm langt.

Bilde

Bord 25 leveres med tre innleggsplater og kan utvides fra 200 til 356 cm lengde. Det er plass til ytterligere tre innleggsplater (ekstrautstyr), så bordet kan faktisk bli hele 512 cm. Snakk om langbord!

Bilde

Alle skap og skuffer har soft-close funksjon og god plass til oppbevaring. Mediabenkene kan monteres på vegg.