Svane® Omega

Svane® Omega

En seng med SmartZone™ som gir ekstra god støtte til nakke, skuldre og korsrygg.


Svane® Omega kontinental

har SmartZone™ som er Svane®s beste soneinndelte posefjærsystem. Det fleksible fjær-i fjær innlegget gir optimal støtte og komfort for nakke, skuldre og korsrygg. DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass. Pocket on Pocket - et ekstra lag med fjærer sørger for utmerket avlastning for hele kroppen

Svane® Omega regulerbar

har SmartZone™ som er Svane®s beste soneinndelte posefjærsystem. DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass.

Velg mellom Svane® Omega regulerbar seng og Svane® Omega regulerbar seng premium. Svane® Omega kan leveres både som én hel seng, eller som én seng med to madrasser og overmadrass med ZipTop.

Svane® Omega ramme

har SmartZone™ som er Svane®s beste soneinndelte posefjærsystem.


DuoSystem®

Med DuoSystem® får du to mykhetsgrader i samme madrass, og du får muligheten til å endre mykhetsgrad etter kjøp.

I enkelte perioder av livet har vi behov for mer støtte enn i andre perioder. Synes du madrassen er for myk eller fast, snur du bare madrassen. Dette reduserer faren for feilkjøp, og gjør også at et par ikke trenger å ligge på samme mykhetsgrad i en dobbeltseng.

SmartZone™

- Smart nyhet for nakke, skuldre og korsrygg

SmartZone™ gir optimal støtte og komfort for nakke, skuldre og korsrygg som ofte blir utsatt for stor belastning i hverdagen. Fjærsystemet har en mindre, fastere fjær inne i en større fjær og er plassert på strategiske soner i madrassen.

SmartZon™-fjærenes unike konstruksjon gir også ideell støtte for hofte og midje. Skuldrene synker dypere ned i madrassen og får perfekt avlastning hele natten.

1. En ekstra myk skuldersone tar vare på kroppens mest utsatte kroppsdeler ? skuldre og nakke.

2. Det fleksible fjær-i-fjær innlegget tilpasser seg kontinuerlig din liggestilling. Når kroppen din synker dypere ned i sengen får du hjelp av de fastere innerfjærene som gir deg den støtten du trenger.

3. Fjærene i hoftesonen sørger for ideell støtte slik at kroppen ligger ergonomisk riktig.

Fritt i rommet


Noen ganger har vi behov for, eller kanskje bare lyst til, å plassere sengen litt utradisjonelt. Kanskje er det en stikkkontakt, et skråtak eller et vindu som gjør at du må trekke sengen litt ut i rommet? Eller kanskje ser det rett og slett bare bedre ut?

Hodegavler fra Svane® har et unikt festesystem som gjør at de henger elegant på sengen, samtidig som de er sterke nok til å bli brukt som ryggstøtte av to personer. De fleste nattbord kan også plasseres fritt, og benyttes fra begge sider.

Svane® Decor strip og
Svane® Base panel

Disse tilleggsproduktene kan skyves inn mellom ben og sengeramme og gjør at man enkelt kan endre det estetiske uttrykket på sengen. Brukes i kombinasjon med Svane® Square ben.

Praktisk, trygt og fleksibelt

Det er utviklet et sterkt og unikt feste for hodegavl til sengene i Svane®-kolleksjonen. Dette gir stor frihet med tanke på møblering - med muligheter for plassering fritt i rommet.

Dersom du har støpsel bak sengen er denne løsningen veldig praktisk, ettersom kontakter i klem kan utgjøre en stor brannfare.

Står sengen vanligvis mot en yttervegg er det en fordel å kunne flytte den litt ut i rommet for å unngå fare for fukt bak seng og hodegavl.

Konstruksjonen er enkel i sitt prinsipp, enkel å montere og solid som en sofarygg.