Svane® Zenit

En seng med IntelliGel® som sørger for fantastisk søvnkomfort.

Bilde


Svane® IntelliGel Zenit 2 kontinental

har 3 cm IntelliGel® - tilpasser seg kroppen din uavhengig av kroppsbygning og vekt. Med en heldekkende IntelliGel®-kjerne unngår du skillet mellom madrassene. DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass. Pocket on Pocket - et ekstra lag med fjærer sørger for utmerket avlastning for hele kroppen

Bilde

Svane® IntelliGel Zenit 2 regulerbar

har 3 cm IntelliGel® - tilpasser seg kroppen din uavhengig av kroppsbygning og vekt. DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass.

Svane® IntelliGel Zenit 2 regulerbar kan leveres både som én hel seng, eller som én seng med to madrasser og overmadrass med ZipTop. Fås også som madrass til seng (uten regulerbar bunn).

Bilde

Svane® IntelliGel Zenit 2 Compact kontinental

har 3 cm IntelliGel® - tilpasser seg kroppen uavhengig av kroppsbygning og vekt.

Bilde
Bilde
Bilde


IntelliGel®

sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig - uavhengig av kroppsbygning og vekt.

Bilde


Bilde


7 gode grunner til å velge IntelliGel®

  • IntelliGel® har suveren trykkavlastning og dette er en stor fordel dersom du er plaget med nakke- og ryggsmerter
  • Med IntelliGel® synker skuldrene godt ned i sengen og du unngår mottrykk. Dette kan forebygge skulderplager i fremtiden.
  • Uansett hvordan du liker best å ligge, så sørger IntelliGel® for optimal støtte og komfort. Dermed kan du fortsette å sove i stjerne, fosterstilling eller hva du måtte foretrekke.
  • Takket være IntelliGel®s utmerkede ventilasjon, unngår du å føle deg klam og kan nyte den gode rene følelsen hele natten.
  • Er du plaget med hodepine? God og riktig søvn kan ha mye å si. Valg av riktig madrass kan være med på å forbygge plager som hodepine.
  • En madrass med IntelliGel® har lengre levetid enn andre madrasser. IntelliGel® sin ventilasjonsevne og trykkavlastning bidrar til å redusere slitasje på de øvrige materialene i sengen.
  • IntelliGel® bidrar til uforstyrret søvn ettersom du blir liggende i ro - selv når partneren din snur seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge.


Det er det indre som teller

Det som skiller en madrass med IntelliGel® fra en tradisjonell madrass, er den unike trykkavlastningen. Materialet gir kun etter der det trykker mest og gir resten av kroppen optimal støtte uten å komprimeres. Når du bytter stilling tar det umiddelbart ny form. Derfor vil en madrass med IntelliGel® alltid føles utrolig komfortabel. Materialet har også utmerket ventilasjon, så du kan nyte komforten uten å bli klam.

Bilde


En unik kombinasjon

IntelliGel® + DuoSystem®
Du finner en unik kombinasjon av IntelliGel® og DuoSystem® i flere av våre senger fra Svane®. IntelliGel® sørger for en unik trykkavlastning, støtte og ventilasjon, mens DuoSystem® enkelt lar deg endre mykhetsgrad akkurat når du ønsker det.

Bilde


PluraSone® Plus

- En viktig støttespiller
PluraSone® Plus er et fjærsystem bestående av posefjærer fordelt i ulike soner. Det sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den ekstra støtten de trenger. PluraSone® Plus fungerer altså som en ekstra støtte under laget med IntelliGel® og gjør søvnkomforten helt perfekt.

Bilde


Fritt i rommet

Bilde


Noen ganger har vi behov for, eller kanskje bare lyst til, å plassere sengen litt utradisjonelt. Kanskje er det en stikkkontakt, et skråtak eller et vindu som gjør at du må trekke sengen litt ut i rommet? Eller kanskje ser det rett og slett bare bedre ut?

Bilde

Hodegavler fra Svane® har et unikt festesystem som gjør at de henger elegant på sengen, samtidig som de er sterke nok til å bli brukt som ryggstøtte av to personer.

Praktisk, trygt og fleksibelt

Det er utviklet et sterkt og unikt feste for hodegavl til sengene i Svane®-kolleksjonen. Dette gir stor frihet med tanke på møblering - med muligheter for plassering fritt i rommet.Dersom du har støpsel bak sengen er denne løsningen veldig praktisk, ettersom kontakter i klem kan utgjøre en stor brannfare.Står sengen vanligvis mot en yttervegg er det en fordel å kunne flytte den litt ut i rommet for å unngå fare for fukt bak seng og hodegavl.Konstruksjonen er enkel i sitt prinsipp, enkel å montere og solid som en sofarygg.

Bilde