Jobb hos Fagmøbler

Innkjøper søkes til møbelkjede i vekst!

Hos Fagmøbler får kundene høy kvalitet og fantastisk service! Sortimentet til Fagmøbler består først og fremst av møbler, men også noe interiør. Av kjedens 60 medlemseide butikker er flere 2. eller 3. generasjons møbelhandlere, noe som betyr at kundene finner stor fagkompetanse når de handler. Kjedekontoret består av gode støttespillere og jobber kontinuerlig med blant annet markedsføring, konseptutvikling og sortiment. 

Vi søker nå en innkjøper med brennende interesse for møbler, kvalitet og stil! Som innkjøper evner du å sette deg inn i hva kundene til Fagmøbler ønsker seg, samtidig som du følger med på hva som skjer i markedet og har kommersiell teft. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

Oppgavene dine blir svært varierte og omfatter hele innkjøpsprosessen. Du vil få ansvar for egne varegrupper i samarbeid med sortimentansvarlig. Du må ha fokus på detaljer, samtidig som du evner å se helheten i sortimentet. Fagmøbler har bygget opp et solid merkenavn i bransjen og du blir en sentral brikke i å videreutvikle det.

Hovedkontoret til Fagmøbler ligger i Sandane i Sogn og Fjordane, men det er ikke krav om flytting om du bor et annet sted i dag. Du vil kunne ha utstrakt kontakt med resten av kjedekontoret gjennom videokonferanse, e-post og telefon. Har du en lokal Fagmøbler nær deg, er dette en fordel. Da får du muligheten til å kjenne, se og oppleve produktene du jobber med. Stillingen krever en del reising og det er derfor viktig at du liker å være på farten og har mulighet til en fleksibilitet i hverdagen. 

Din kompetanse og erfaring:


Personlige egenskaper:


Om Fagmøbler:

Fagmøbler gir deg muligheter for både faglig og personlig utvikling. De verdsetter initiativ og støtter sine medarbeidere i å tilegne seg nødvendig kunnskap. Fagmøbler er en flat og uformell organisasjon med korte beslutningsveier. Du vil bli del av et faglig dyktig innkjøpsteam og få et bredt kontaktnett av leverandører og samarbeidspartnere. 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  


Om rekrutteringsselskapet Cappa:Kundeklubb