Hvorfor kjøpe modulsofa?

Modulsofaer gir deg en fantastisk mulighet for dem som ønsker en skreddersydd løsning til sin stue. Med en modulsofa kan du få sofaen akkurat slik du ønsker, med frihet til å velge ulike oppsett, vinkler, ulike vanger, ben, farger og tekstiler. Du kan også i enkelte sofaer legge til recliner funksjoner. Dette gir deg en fleksibel og tilpasningsdyktig sofa, tilpasset ditt hjem og dine behov.

Hjellegjerde modulsofa fra Fagmøbler

Et hav av muligheter

Med vår 3D-modulbygger kan du enkelt visualisere og tilpasse din modulsofa hjemmefra. Dette verktøyet lar deg teste ulike kombinasjoner av oppsett, slik at du kan se hvordan sofaen vil se ut i ditt eget hjem. Du kan justere størrelsen, teste forskjellige vinkler, og legge til eller fjerne elementer, slik at det passer inn i ditt hjem.

Utvalgte modulsofaer fra Fagmøbler

Stort utvalg farger og tekstiler

Når du har funnet et oppsett som du liker, kan du også velge mellom et bredt spekter av tekstiler og farger. Enten du foretrekker en klassisk nøytral farge, eller ønsker å gjøre et dristigere valg med en livlig nyanse, gir modulsofaen deg muligheten til å se hvordan ulike alternativer vil se ut i virkeligheten. Dette gir deg en trygghet i å vite at sofaen du bestiller, vil passe perfekt inn i ditt hjem både når det gjelder størrelse, stil og farge. Vi anbefaler deg å alltid se på stoffprøver og farger i butikk, da disse kan variere noe fra det du ser i modulbyggeren.

Sone høy modulsofa fra Fagmøbler

Ulike hjem, ulike behov

Modulsofaer er et lurt valg for de fleste hjem fordi de kan tilpasses ulike plassbehov og -begrensninger. Fleksibiliteten til modulsofaer gjør dem ideelle for både store og små rom. Vi i Fagmøbler hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Modulsofaer for enhver smak

Fagmøbler fører fire ulike modulsofaserier, slik at alle kan finne en som passer deres smak og budsjett. Blant de mest populære seriene finner vi Sone, Choice, Hjellegjerde og Din Stordal. Les mer om våre modulsofaserier her.

Sone

SONE-serien tilbyr tre forskjellige sofaer i ett system: SONE lav, SONE høy og SONE dyp, hver med sine egne særpreg. Seriene er moderne, gir mange valgmuligheter og har et bredt utvalg av tilbehør.

Sone modulsofa fra Fagmøbler

Choice & Choice Air

Choice-serien gir deg valgmuligheter, med en tradisjonell variant og Choice Air som gir et luftigere uttrykk. Du kan velge mellom standard og soft ryggpute, og et imponerende utvalg tekstiler i forskjellige prisklasser. Seteputene er formstøpte og har 10 års garanti, noe som sikrer langvarig komfort.

Choice modulsofa fra Fagmøbler

Hjellegjerde

Hjellegjerde er en klassisk modulsofaserie som legger stor vekt på fleksibilitet og mange valg av moduler, puter, armlener og ben. Serien utmerker seg med høy kvalitet, norsk design og bygget med solid håndverk. Hjellegjerde har tre varianter: Hjellegjerde høy, Hjellegjerde medium og Hjellegjerde dyp.

Hjellegjerde modulsofa fra Fagmøbler

Din Stordal

Den norske Stordal-serien tilbyr et modulsystem som lar deg sette ditt eget særpreg på hjemmet. Komforten er utmerket, og gir et eksklusivt uttrykk. Seteputene er formstøpte og har 15 års garanti.

Din Stordal modulsofa fra Fagmøbler

Slik bygger du din modulsofa

Byggeprosessen er enkel og brukervennlig, enten du gjør det på desktop eller via en iPad-app. Du kan velge serien du ønsker, sette sammen modulene, legge til tilbehør som ben og nakkestøtter, og velge tekstiler eller hud. Du kan bestille på nett eller ta med tegningen til din lokale Fagmøbler-butikk.

Modulsofabygger hos Fagmøbler

For dem som ønsker hjelp til å bygge din drømmesofa, tilbyr Fagmøbler assistanse i butikken. Her kan du prøvesitte sofaene og se tekstilene, samt få hjelp av de ansatte til å bygge din modulsofa. Å besøke modulbaren i din lokale Fagmøbler gir en trygg og praktisk måte å få den perfekte sofaen for ditt hjem.

Modulsofabygger hos Fagmøbler

En modulsofa gir deg en unik mulighet til å skreddersy din stue etter dine behov og smak. Med et bredt utvalg av serier, materialer og tilpasningsmuligheter, kan du finne en løsning som passer perfekt til ditt hjem. Besøk Fagmøbler for å utforske mulighetene og bygge din drømmesofa i dag!

Bestselgende modulsofaer