Hvordan innrede studentboligen

Vi forstår at det å innrede din første studentbolig kan være en spennende og utfordrende oppgave. En studentbolig er ofte et midlertidig hjem og med mindre plass. Derfor har vi satt sammen noen kreative og prisvennlige tips for å hjelpe deg med å skape et personlig og innbydende rom uten å gå på akkord med budsjettet, og som benytter plassen best mulig!

Hvordan innrede studentboligen?

Seng og sofa som ett møbel

Noen studentboliger har ofte soverom og stue kombinert i ett. Hvis du ønsker å maksimere plassen i din studentbolig, kan du vurdere å investere i en sovesofa. Denne innovative løsningen gir deg muligheten til å ha en komfortabel seng om natten og en praktisk sofa i løpet av dagen. Møbelet er utformet på en slik måte at det enkelt kan konverteres mellom de to funksjonene uten behov for ekstra plass eller oppsett. Med en seng og sofa i ett, får du både komfort og funksjonalitet samtidig som du sparer verdifull gulvplass i din studentbolig.

Tips! Flere sovesofaer har også integrert oppbevaring.
Sovesofa fra Fagmøbler

Noen heldige studenter har gleden av å ha et eget soverom i sin studentbolig, og for disse er det ekstra viktig å utnytte plassen på en smart måte. Vi tilbyr et utvalg av senger med innebygd oppbevaring som kan være en perfekt løsning for å spare plass og organisere personlige eiendeler. Disse sengene er designet med praktiske skuffer under madrassen, slik at du kan lagre alt fra klær og sengetøy til bøker og andre gjenstander på en diskret og praktisk måte.

Odel seng med oppbevaring fra Fagmøbler

Organisering er nøkkelen:

Organisering er avgjørende når det gjelder å innrede en studentbolig og få mest mulig ut av den begrensede plassen. Med begrensede kvadratmeter er det viktig å utnytte hver tomme på en smart måte. Bruk smarte oppbevaringsløsninger som hyller, kurver, oppbevaringsbokser og skuffer for å holde ting på plass og unngå rot. Vi har også et modulsystem som tillater deg å bygge dine helt egne oppbevaringsmøbler basert på plass og behov.

Diana sofa og Nyhavn garderobe fra Fagmøbler

Runde spisebord du kan utvide

Et annet flott møbelalternativ for en studentbolig er et rundt spisebord som kan utvides. Et rundt spisebord vil gi deg en følelse av mer rom og plass. I tillegg vil dette funksjonelle møbelet gi deg fleksibilitet når det gjelder plass og antall gjester. Når du trenger et kompakt spiseområde til daglig bruk, kan du fjerne tilleggsplaten, mens når du har venner eller familie på besøk, kan du enkelt utvide bordet. Mange av våre utvidbare spisebord kommer med smarte mekanismer eller uttrekkbare plater som gjør det enkelt å tilpasse størrelsen etter behov. Med et rundt spisebord som kan utvides, kan du være vert for hyggelige middager, studiegrupper eller sosiale sammenkomster uten å bekymre deg for mangel på plass.

Linea spisebord med Aron spisestol fra Fagmøbler

En praktisk studieplass

Når du er student, er det viktig å ha et dedikert arbeidsområde der du kan fokusere og få arbeidet gjort. Derimot kan det kan være utfordrende å finne nok plass til en stor skrivepult og en tilhørende stol i en studentbolig. Derfor er det smart å utforske plassbesparende alternativer som gir deg både arbeidsplass og oppbevaringsmuligheter. En nett og plassbesparende skrivepult er en ideell løsning. Noen av dem har også innebygde oppbevaringsløsninger som skuffer eller hyller, slik at du kan organisere bøker, skrivesaker og annet studiemateriale. For ytterligere lagringsplass kan du supplere med hyller på veggen.

Studentbolig med skrivebord fra Fagmøbler

Saccosekk ved besøk

Saccosekker er ikke bare kjent for sin komfort og allsidighet, men de er også utmerkede møbler å ha når du har besøk. Disse myke og formbare stolene gir et avslappet og uformelt preg til rommet, og gjestene dine vil sannsynligvis elske å slappe av i dem. Enten det er en venn som kommer over for å henge med deg, eller om du har en liten sammenkomst med flere gjester, vil saccosekker være en perfekt sitteplassløsning. De tilpasser seg individuell komfort, og gjestene dine vil kunne finne sin ideelle sittestilling og nyte samtaler, spillkvelder eller filmkvelder i full avslapning.

Lys opp rommet:

God belysning kan virkelig forvandle atmosfæren i et rom. Utnytt naturlig lys ved å holde vinduene fri for tunge gardiner eller persienner. Hvis rommet trenger ekstra belysning, kan du investere i noen lamper som kan bidra til å lyse opp og skape et blikkfang i rommet. Tenk også på å bruke LED-pærer, som varer lenger og er mer energieffektive enn tradisjonelle lyspærer.

Skovby spisebord og spisestoler fra Fagmøbler

Legg til personlige berøringer:

Gjør din studentbolig unik ved å legge til personlige berøringer og dekorasjoner. Bruk veggplass til bilder, hyller eller kunstverk som inspirerer deg. Kjøp noen fargerike puter for å gi sofaen eller sengen et løft. Enkle gardiner eller tepper kan også legge til en fin touch og skape en koselig atmosfære.

Choice modulsofa fra Fagmøbler

Kategorier