Modulsofa - vi hjelper deg!

Hva er modulsofa?

Når du står foran alle valgene som må tas når du skal kjøpe ny sofa, kan det virke som en uendelig jungel av alternativer. Vi har satt oss ned med Tonje Hernæs Doseth og Øivind Inge Hernæs, erfarne butikkmedarbeidere hos Fagmøbler Gudbrandsdal. Med sin lange erfaring i møbelbransjen har de inngående kunnskap om modulsofaer og hvordan de kan tilpasses ditt hjem. Fagmøbler Gudbrandsdal er en familieeid bedrift med røtter tilbake til 1955, og de har hjulpet utallige kunder med å finne den perfekte sofaen.

Gudbrandsdalen

Hva er modulsofa?

- Vi får ofte spørsmål om dette. Når vi prater om modulsofa, mener vi et modulsofasystem som gir deg muligheter til å designe sofaen helt etter dine behov og ønsker. Den er fleksibel i forhold til hvor stor sofa du trenger, da det er mange moduler å velge mellom. Her er den kun kreativitet og plass som kan stanse deg fra å bygge din drømmesofa, svarer Hernæs.

Gudbrandsdalen viser frem forskjellige stoffer til modulsofaen

Fordelen med en modulsofa:

- Ved å velge modulsofa kan du bygge for å utnytte plassen maksimalt. Du kan også bygge ut i fra dine ønsker når det gjelder bruksområde. Du kan velge om du vil ha en tradisjonell sofa med vanlig sittedybde eller en mer avslappet sofa med dyp sittepute. Høyden på bena kan også velges. Her kan du ha lave ben eller høyere ben som gjør det enklere med renhold. Dette er også med på å endre utrykket på sofaen. Om dette ikke var nok så kan du også velge mellom mange ulike vanger, putekomforter, funksjoner, farger og tekstiler. Med andre ord kan du lage din drømmesofa, sier Hernæs.

Sone modulsofa fra Fagmøbler

Mange valg:

- Hos Fagmøbler kan du velge mellom tre ulike serier: Sone, Hjellegjerde og Choice. Hver av disse har også flere ulike modeller å velge i. Oversikt over de ulike modellene finner du her, sier Tonje. En modulsofa har mange valgmuligheter. Den fås i mange ulike tekstiler som for eksempel velur og ull. Noen av sofaene kan også bestilles i hud. Du kan også velge mellom ulike typer ben og behandling på treverket. Noen kan også leveres med metallben. Putekomforten varierer også fra de ulike modellene.

Sone modulsofa fra Fagmøbler

Hvordan bygge din egen drømmesofa?

- Dersom du går inn på fagmobler.no kan du gå inn på «møbelplanlegger» og velge «modulsofa». Her kan du velge mellom en rekke ulike modulbyggesystem. Her får du også opp noen av våre byggbare sofaer, slik som Michelin. Her kan du enkelt få oversikt over valgene dine når det gjelder oppsett, velge vange, sittekomfort, ben og tekstiler. Når du er ferdig med å bygge vil du få opp pristilbud og størrelse. Vi anbefaler deg å komme i butikk for å prøve sofaen slik at du finner en du liker. Syns du det er vanskelig å tegne selv, så hjelper vi deg så klart i butikken!

"Vi anbefaler at du har tatt mål av rommet de ønsker å ha sofaen. Slik kan vi hjelpe deg å bygge sofa som passer rommet og ditt behov."

Byggbare sofaer

Gudbrandsdalen som jobber med modulsofa

Hva er deres beste tips for vedlikehold av modulsofaen?

"For å holde sofaen din i god stand anbefaler vi å impregnere den før bruk og regelmessig støvsuge den for å fjerne smuss og støv."

- Ved behov bør den renses og impregneres på nytt for å bevare kvaliteten og levetiden til sofaen, sier Hernæs.

Du kan lese flere tips her.

Noen av våre modulsofaer