Odel sengenyheter 2024

Vi er glade for å introdusere spennende oppgraderinger i Odel sengeserien for 2024, designet for å forbedre din søvnopplevelse og imøtekomme dine behov for både komfort og stil.

Odel Foss kontinentalseng

Odel Foss

Opplev en komfortabel natts søvn med Odel Foss kontinentalseng – en allsidig seng ideell for hjem, hytte og fritidsbolig. Med sitt 4-komfort pocket-system gir den deg valget mellom fire forskjellige komfortnivåer, slik at du kan tilpasse søvnopplevelsen etter dine behov. Hovedmadrassen består av fire vendbare madrasser med mulighet for valg mellom soft, medium, fast eller ekstra fast, for å sikre optimal støtte og komfort. Det heldekkende trekket festes enkelt med borrelås på rammen for enkel håndtering og vedlikehold

Nytt med Odel Foss

Odel Foss fra Fagmøbler

4-komfort pocket-system: Dette systemet lar deg tilpasse sengen etter dine preferanser når det gjelder mykhet eller hardhet i madrassen. Det betyr at når du kommer hjem kan du endre

Stilig tekstil: Kontinentalsengen er kledd i Dovre tekstil med en fin tekstur, tilgjengelig i koks eller kitt, og passer inn i de fleste interiørstiler.

Overmadrass Odel 35: Med den tilhørende overmadrassen Odel 35 får du ekstra komfort, men du kan også velge andre overmadrasser etter behov.

Rammesenger med 5-soners pocketfjærer: Rammesengene under hovedmadrassen har 5-soners pocketfjærer med fast trekk, som gir ekstra støtte og stabilitet.

Størrelser og tilpasningsmuligheter: Odel Foss kontinentalseng leveres i størrelsene 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm, samt tilpasses spesialmål etter behov.

Regulerbar seng: Odel Foss fås nå som regulerbar seng har også 5-soners pocketfjærer og en Odel 35 overmadrass. Her er det mulighet for tilpasning til en dobbeltseng på 180x200 cm eller 210x200 cm med splittet overmadrass.

Odel Foss kontinentalsenger

Odel Bre kontinentalseng fra Fagmøbler

Bre Kontinentalseng

Med Bre kontinentalseng får du en flott kombinasjon av stil, komfort og funksjonalitet. Laget med nøye utvalgte materialer og designet for å gi deg en god natts søvn, er denne sengen et elegant innslag i ethvert soverom.

Odel Bre seng fra Fagmøbler

Funksjoner i Bre Kontinentalseng

Stil og komfort: Bre kontinentalseng er designet for å tilby både estetisk tiltalende og komfortable netter. Sengen er tilgjengelig i forskjellige størrelser for å passe til alle behov. Du kan velge mellom bredder på 160 cm, 180 cm, 200 cm eller 210 cm, og lengder på 200 cm og 210 cm.

Valg av fasthet: For optimal komfort kan du velge mellom to fasthetsgrader: medium eller fast. Dette gir deg muligheten til å finne den fastheten som gir deg best mulig støtte og avslapning gjennom natten.

7-soners pocketfjærer: Hovedmadrassen er utstyrt med 7-soners pocketfjærer, som gir god støtte til kroppen og reduserer bevegelsesoverføring for en uforstyrret søvn. Under-rammen har også pocketfjærer, noe som gir sengen ytterligere stabilitet og komfort.

Overmadrass Odel 35: Sengen leveres med overmadrassen Odel 35 som standard. Denne overmadrassen passer godt til fjærene og gir ekstra mykhet og komfort. Du har også muligheten til å velge andre overmadrasser etter behov.

Benalternativer: Svarte treben gir kontinentalsengen et moderne preg, men du kan også velge andre benløsninger for å tilpasse sengen til din egen stil.

Odel Bre senger

Tind Kontinental:

Odel Tind seng fra Fagmøbler
Odel Tind seng fra Fagmøbler

Vår toppmodell, Odel Tind, har Chess pocketfjærer som gir førsteklasses liggekomfort. Chess er et nivåpocketsystem hvor annenhver fjær er høyere, noe som gir en fantastisk overflatemykhet og den aller beste trykkavlasting. Korsryggen får god støtte samtidig som skuldre og hofter kommer godt ned i sengen.

Odel Tind regulerbar seng fra Fagmøbler

Nytt med Odel Tind

  • Ny overmadrass: hever komforten ytteligere – en fantastisk myk overmadrass med gode egenskaper på fukttransport, varmeregulering og behold av spenst over tid.
  • Nytt tekstil i bouclé utførelse, samt flere farger i velourtekstilet.

Odel Tind senger

Odel Varde kontinentalseng fra Fagmøbler
Odel Varde kontinentalseng fra Fagmøbler

Varde Kontinental:

ODEL VARDE er vår eksklusive sengeløsning med 7 soner, designet for optimal støtte og avlastning. Med polyester stopping og en eksklusiv overmadrass med utmerkede pusteegenskaper, gir denne sengen en luksuriøs liggeopplevelse. Tekstilet er av høy kvalitet og skumlaminert for perfekt passform.

Nytt med Odel Varde

  • Odel 45 overmadrass oppdatering: Perforeringen er fjernet for bedre komfort i kombinasjon med det nye fjærsystemet i hovedmadrassen.
  • Nytt ActiveZone fjærsystem: Oppgradert for utmerket trykkavlastning og støtte, tilpasser seg ulike kropper og oppleves fastere.
  • Tekstilvalg: Tilgjengelig i tekstilene Valdres (4 farger) og Rondane (3 farger).

Odel Eng

Odel Eng er et prisgunstig alternativ som fortsatt tilbyr god komfort. Sengen er konstruert med en kombinasjon av pocket- og bonellfjærer, som sikrer både stabilitet og en behagelig liggeflate. Hele Odel Eng serien leveres med overmadrassen Odel 23.

Odel Eng seng fra Fagmøbler

Funksjoner hos Odel Eng

Pocket- og bonellfjærer: Den unike konstruksjonen med både pocket- og bonellfjærer sikrer en balansert kombinasjon av stabilitet og liggekomfort.

Overmadrass Odel 23: Alle senger i Odel Eng serien leveres med overmadrassen Odel 23, som bidrar til ekstra støtte og avlastning.

Størrelsesalternativer: Kontinentalsengen finnes i størrelsene 160x200 cm og 180x200 cm, mens rammesengen leveres i størrelsene 80x200 cm, 90x200 cm og 120x200 cm.

Ben i svart metall: Både kontinentalsengen og rammesengen leveres med ben i svart metall, som gir et moderne og stilrent uttrykk.

Oppbevaringsløsning tilgjengelig: Odel Eng seng med oppbevaring er et nytt og svært populært tilvalg i serien. Denne er tilgjengelig i bredder på 80 cm, 90 cm, og 120 cm, og kan settes sammen til dobbeltseng på 160x200 cm og 180x200 cm. Dette gjør at sengen passer perfekt på gjesterom, ungdomsrom, på hytta og i fritidsboligen der ekstra oppbevaringsplass er nødvendig.

Odel Eng senger

Nytt sengetilbehør:

I tillegg til flotte nye kontinentalsenger, har vi også fått inn nye sengegavler slik som: Krone, Knaus, og Lund gavler i ulike bredder og tekstilvalg.

Lund sengegavl fra Fagmøbler
Lund sengegavl

Med disse oppgraderingene og tillegg gir Odel sengeserien deg enda flere muligheter for å tilpasse sengen din til din unike stil og behov. Utforsk våre siste sengenyheter og invester i en god natts søvn!

Vi anbefaler deg og alltid dra innom en butikk og prøve sengen. Her vil vårt behjelpelige personal guide deg til valg av riktig seng.

Kategorier