Odel sengenyheter 2024

Vi er glade for å introdusere spennende oppgraderinger i Odel sengeserien for 2024, designet for å forbedre din søvnopplevelse og imøtekomme dine behov for både komfort og stil.

Tind Kontinental:

Vår toppmodell, Odel Tind, har Chess pocketfjærer som gir førsteklasses liggekomfort. Chess er et nivåpocketsystem hvor annenhver fjær er høyere, noe som gir en fantastisk overflatemykhet og den aller beste trykkavlasting. Korsryggen får god støtte samtidig som skuldre og hofter kommer godt ned i sengen.

Odel Tind seng fra Fagmøbler
Odel Tind seng fra Fagmøbler

Odel Tind kontinentalseng

Odel Tind seng fra Fagmøbler
Odel Tind kontinentalseng fra Fagmøbler
Odel tind kontinentalseng fra Fagmøbler

Nytt med Odel Tind

  • Ny overmadrass: hever komforten ytteligere – en fantastisk myk overmadrass med gode egenskaper på fukttransport, varmeregulering og behold av spenst over tid.
  • Nytt tekstil i bouclé utførelse, samt flere farger i velourtekstilet.
Odel Tind regulerbar seng fra Fagmøbler

Varde Kontinental:

ODEL VARDE er vår eksklusive sengeløsning med 7 soner, designet for optimal støtte og avlastning. Med polyester stopping og en eksklusiv overmadrass med utmerkede pusteegenskaper, gir denne sengen en luksuriøs liggeopplevelse. Tekstilet er av høy kvalitet og skumlaminert for perfekt passform.

Odel Varde kontinentalseng fra Fagmøbler
Odel Varde kontinentalseng fra Fagmøbler

Nytt med Odel Varde

  • Odel 45 overmadrass oppdatering: Perforeringen er fjernet for bedre komfort i kombinasjon med det nye fjærsystemet i hovedmadrassen.
  • Nytt ActiveZone fjærsystem: Oppgradert for utmerket trykkavlastning og støtte, tilpasser seg ulike kropper og oppleves fastere.
  • Tekstilvalg: Tilgjengelig i tekstilene Valdres (4 farger) og Rondane (3 farger).

Nytt sengetilbehør:

I tillegg til flotte nye kontinentalsenger, har vi også fått inn nye sengegavler slik som: Krone, Knaus, og Lund gavler i ulike bredder og tekstilvalg.

Lund sengegavl fra Fagmøbler
Lund sengegavl

Med disse oppgraderingene og tillegg gir Odel sengeserien deg enda flere muligheter for å tilpasse sengen din til din unike stil og behov. Utforsk våre siste sengenyheter og invester i en god natts søvn!

Vi anbefaler deg og alltid dra innom en butikk og prøve sengen. Her vil vårt behjelpelige personal guide deg til valg av riktig seng.

Kategorier