Smart oppbevaring

Silas skap fra Fagmøbler

Små barn vil gjerne leke i stua eller på kjøkkenet der de voksne er. Hverdagene er hektiske og spisebordet må raskt skifte rolle fra legobord til spiseplass. Familien ønsket å ha lekene lett tilgengelig, men viktig at det var raskt og praktisk å rydde på kvelden eller mellom måltidene. Samtidig ønsket de seg mer oppbevaring til servise. Løsningen ble å plassere skapene nærmere spiseplassen og velge dører uten glass, for å unngå at alt må synes. Valget ble på Silas-serien.

Skap fra Fagmøbler

Silas-serien er en stilsikker, trendy serie i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur. Kombiner gjerne flere skap sammen. Finnes også, skrivebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre finish.

Skap fra Fagmøbler

I det store kjøkkenet ble det også plass til en liten sofakrok. Her er det hyggelig å slappe av og lese bøker med barna. Siden denne delen ikke er så stor var det viktig for familien å finne møbler som rommer mange samtidig som møblene ikke tok så mye plass. Valget ble på den nette Nobel-sofaen. Den har et slankt design med smale armlen og høye ben for enklere å kunne rengjøre under. Tina Erga likte veldig godt Merton-stolene og valgte heller en stol fremfor en 2-seter, for å ikke overmøblere rommet. De myke spisestolene rundt spisebordet funker også som ekstra stoler om vi har gjester. I tillegg ble det et praktisk rundt sofabord og et behagelig mykt teppe.

Teppe fra Fagmøbler med hund på bilde
Hunden Thelma likte veldig godt det nye teppet.
Boston spisebord fra Fagmøbler

For å få plass til en sofa i allrommet, falt valget på Boston spisebord. Runde spisebord myker opp rommet og som bonus er de mer sosiale, da alle kan se hverandre i øynene. Bordet har mulighet for illeggsplater om det blir behov for mer sitteplasser rundt bordet.

Boston spisebord fra Fagmøbler

Boston spisebord er et moderne, stilfullt bord med særpreg. Produsert i solid eik i samspill med sortlakkert understell i industriell stil gir et rustikt preg.

Bilde

Barna synes det er hyggelig når familien samles rundt bordet.

Kategorier