Smart oppbevaring

Små barn vil gjerne leke i stua eller på kjøkkenet der de voksne er. Hverdagene er hektiske og spisebordet må raskt skifte rolle fra legobord til spiseplass. Familien ønsket å ha lekene lett tilgengelig, men viktig at det var raskt og praktisk å rydde på kvelden eller mellom måltidene. Samtidig ønsket de seg mer oppbevaring til servise. Løsningen ble å plassere skapene nærmere spiseplassen og velge dører uten glass, for å unngå at alt må synes. Valget ble på Silas-serien.

Silas-serien er en stilsikker, trendy serie i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur. Kombiner gjerne flere skap sammen. Finnes også, skrivebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre finish.

I det store kjøkkenet ble det også plass til en liten sofakrok. Her er det hyggelig å slappe av og lese bøker med barna. Siden denne delen ikke er så stor var det viktig for familien å finne møbler som rommer mange samtidig som møblene ikke tok så mye plass. Valget ble på den nette Nobel-sofaen. Den har et slankt design med smale armlen og høye ben for enklere å kunne rengjøre under. Tina Erga likte veldig godt Merton-stolene og valgte heller en stol fremfor en 2-seter, for å ikke overmøblere rommet. De myke spisestolene rundt spisebordet funker også som ekstra stoler om vi har gjester. I tillegg ble det et praktisk rundt sofabord og et behagelig mykt teppe.

Hunden Thelma likte veldig godt det nye teppet.

For å få plass til en sofa i allrommet, falt valget på Boston spisebord. Runde spisebord myker opp rommet og som bonus er de mer sosiale, da alle kan se hverandre i øynene. Bordet har mulighet for illeggsplater om det blir behov for mer sitteplasser rundt bordet.

Boston spisebord er et moderne, stilfullt bord med særpreg. Produsert i solid eik i samspill med sortlakkert understell i industriell stil gir et rustikt preg.

Barna synes det er hyggelig når familien samles rundt bordet.

Smart oppbevaring