Våre Odel senger

Hvordan du sover, påvirker livet ditt på mange måter. Om natten senkes kroppstemperatur, blodtrykk og puls. Mens du hviler, styrkes kroppens immunforsvar. God søvn gir deg mer overskudd og gjør deg bedre rustet til å takle stress og utfordringer. Odel sitt mål er å legge til rette for den beste søvn, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg i hverdagen.

Odel senger

Når vi har utviklet ODEL sengeløsninger, har kvalitet og liggekomfort vært vårt hovedfokus, men også design har fått spille en stor rolle. Sengene har moderne utforming, lekre tekstiler og tilbehør som gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på soverommet.

Uansett hvilken seng du trenger, så har vi en løsning som passer for deg! Kanskje vår mest eksklusive kontinentalseng til foreldrerommet, en tøff rammeseng til studentens hybel, spesialtilpasset madrass til hytta, eller hva med regulerbar seng – en ny favoritt blant folk i alle aldre. ODEL sengeløsninger Kvalitetsmadrasser i alle prisklasser! ODEL sengeløsninger får du kun hos Fagmøbler. I butikken hjelper vi deg å velge!

Odel Vik

Mye for pengene! Odel Eng er en prisgunstig sengeserie med god liggekomfort. Fjærsystem bestående av bonellfjærer. Serien har flott møbeltekstil i mørk grå samt vaskbart trekk på polyeter overmadrass. Fås som både kontinentalseng, kontinentalrammeseng, rammemadrass og vendbar madrass.

Fjærsystem: Bonell/bonell

Tekstil: Sund mørk grå

Overmadrass: Odel 22 vaskbar 4 cm

Polyeterskum: 22 mm, 23 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Odel Vik fra Fagmøbler

Odel Eng

Når både komfort og pris teller! Odel Eng er en serie med fjærsystem av bonell- og pocketfjærer. Flott møbeltekstil og vaskbart trekk på polyeter overmadrass. Kan fås som både kontinentalseng, rammemadrass, vendbar madrass og regulerbarseng, i flere ulike størrelser.

Fjærsystem: Pocket/bonell

Tekstil: Sund mørk grå

Overmadrass: Odel 23 vaskbar 6 cm

Polyeterskum: 45 mm, 23 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Trekket er delbart med glidelås helt rundt

Odel Eng fra Fagmøbler

Odel Foss

ODEL FOSS er en kvalitetsmadrass med 3-sone pocket fjærsystem som gir ekstra trykkavlasting til skuldre og dermed god liggekomfort. Tekstilet er av god kvalitet og skumlaminert for perfekt passform. Velg mellom fargene lys grå, mørk grå og mørk blå. Overmadrassen har polyeter stopping og trekket er er vaskbart på 60 grader. Velg ben og kompletter gjerne med gavl, gavlputer, leselys, oppbevaringsboks og praktisk multilomme. Kan fås som både kontinentalseng, rammemadrass, vendbar madrass og regulerbarseng, i flere ulike størrelser og farger.

Fjærsystem: 3-sone pocket

Komfort: Fast, medium

Tekstil: Lyng mørk grå, bris lys grå, skumring mørk blå

Overmadrass Odel 35 vaskbar 7 cm

Polyeterskum 45 mm, 35 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Trekket er delbart med glidelås helt rundt

Odel Foss fra Fagmøbler

Odel Bre

Luksuriøs sengeløsning med utmerket komfort. ODEL BRE har 5-sone pocket fjærsystem gir ekstra god trykkavlastning og utmerket liggekomfort. Soneinndelingen gjør at skuldre og hofter kommer godt ned i sengen, samtidig som du får god støtte til korsryggen. Polyeter stopping sørger for meget gode pusteegenskaper. Eksklusiv og meget komfortabel overmadrass med særdeles gode pusteegenskaper. Tekstilet er av høy kvalitet og skumlaminert for å kunne sys med perfekt passform. Velg mellom lys grå, mørk grå og mørk blå. Kan fås som både kontinentalseng, rammemadrass, vendbar madrass og regulerbarseng, i flere ulike størrelser og farger.

Fjærsystem: 5-sone pocket

Komfort: Fast, medium

Tekstil: Lyng mørk grå, bris lys grå, skumring mørk blå

Overmadrass: Odel 35 vaskbar 7 cm

Polyeterskum: 45 mm, 35 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Trekket er delbart med glidelås helt rundt

Odel Bre fra Fagmøbler

Odel Varde

Eksklusiv sengeløsning med 7 soner. ODEL VARDE har en soneinndeling som gjør at skuldre og hofter kommer godt ned i sengen, samtidig som du får god støtte til korsryggen og avlastning for nakke og ben. Sengen har polyeter stopping samt eksklusiv overmadrass med meget gode pusteegenskaper. Tekstilet er av høy kvalitet og skumlaminert for å kunne sys med perfekt passform. Velg mellom lys grå, mørk grå og mørk blå. Kan fås som både kontinentalseng, rammemadrass, vendbar madrass og regulerbarseng, i flere ulike størrelser og farger.

Fjærsystem: 7-sone pocket

Komfort: Medium, fast

Tekstil: Lyng mørk grå, bris lys grå, skumring mørk blå

Overmadrass: Odel 45 vaskbar 7 cm

Hypersoft perforert 45 mm, 45 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Trekket er delbart med glidelås helt rundt

Odel Varde fra Famøbler

Odel Tind

Vår mest eksklusive sengeløsning. Odel tind har topp komfort og den høyeste kvalitet! Den har Chess pocketfjærer som gir førsteklasses liggekomfort. Chess er et trykkavlastende nivåpocketsystem hvor annenhver fjær er høyere enn de andre. Dette gir en fantastisk overflatemykhet. Det progressive fjærsystemet sørger for meget god trykkavlasting og gir korsryggen god støtte, samtidig som skuldre og hofter kommer godt ned i sengen. Softex stopping i overmadrassen gir meget gode pusteegenskaper, transporterer bort fukt og tilfører madrassen økt spenst. Tekstilene er av høyeste kvalitet og skumlaminert for å kunne sys med perfekt passform. Velg blant flere farger i trendy velour eller vårt mer tradisjonelle møbeltekstil. Suppler gjerne med gavl, leselys, oppbevaringsboks og praktisk multilomme. Et utvalg av ben gir deg også muligheten til å gi sengen det uttrykket du ønsker.

Fjærsystem: Chess pocket

Komfort: Medium, fast

Tekstil: Eros velour i tre farger, eller Dis i fire farger

Overmadrass: Odel 65 vaskbar 9 cm

Softex: 45 mm, 65 kg

Vaskbart trekk 60 grader

Trekket er delbart med glidelås helt rundt

Odel Varde fra fagmøbler

Kategorier