Pergola forlenger sommeren!

Pergola forlenger sommeren

Bilde

Med Pergola i solid aluminium kan du forlenge de gode øyeblikkene utendørs! Den gir deg sval skygge når solen varmer som mest, og ly for været når en uventet regnbyge kommer snikende. Pergola leveres i to farger og to størrelser. Velg pulverlakkert hvit (RAL 9003) eller sort (RAL 7021) pergola i 3x3 eller 3x4 meter.

Bilde

Taket på Pergola kan lett justeres fra lukket til 90 grader, som gir deg muligheten til å slippe inn så mye lys du selv ønsker. Taket blir vanntett i lukket posisjon. Vannet ledes i spor og ut av dreneringshull i bunnen av stolpene. Se mer her.

Bilde

Nyt uterommet i allslags vær! Bygg på med én eller flere vegger som kan heves/senkes for å redusere vind eller innsyn. Du kan velge manuell justering eller elektrisk med fjernkontroll. Se mer her.

Bilde

Pergola er en moderne og stilren variant av den tradisjonelle paviljongen. Den består av en solid aluminiumramme som kan festes til gulvet. Når Pergolaen ikke er i bruk eller står oppmontert utenfor sommersesong så skal lameller og eventuelt vegger stå i åpen posisjon. Dette for å unngå skader fra sterk vind, uvær og snøfall vinterstid.

Skruer og festemateriell er laget av rustfritt stål. Bevegelige deler bør sprayes med egnet smøremiddel et par ganger i året.

Se monteringsanvisning her.